Nieuws > Bericht >> Alle nieuwsberichten vanuit de vereniging

zzcircuitlogo2017-2018

Uitslagen Hardloopwinkel Roadrunnersloop 11 februari

Hieronder de resultaten (en finishvideo’s!) van clubgenoten die op zondag 11 februari de harde wind trotseerden tijdens de Hardloopwinkel Roadrunnersloop. Dit was het vijfde evenement in het Zorg en Zekerheidcircuit.

5 km

Naam Tijd
Liesbeth de Man 0:35:15

10 km:

Robert Voskuil 0:44:50
Elselijn Mulder 0:46:53
Eric Groen 0:49:32
Wilfried van Steen 0:52:39
Marjan Hout 0:57:56
Krista Leusink 0:58:32
Simone Veenis 1:04:18
Frans Roos 1:04:52
Manuela Balestrucci 1:06:44
Moniek Janssen 1:15:42
Nelleke Heijnen 1:15:43

15 km:

Ronald Kraaijenvanger 1:17:45

 

Hieronder de finishvideo’s van de verschillende afstanden:

5 km (Video start met de finish van de eerst binnen komende loper op de 5 km, ca. 17 minuten na de start. Trek dit aantal van jouw tijd af om je eigen finishmoment te zien.)

10 km (Finish begint bij de binnenkomst van de eerste loper, ca. 34 minuten na de start. Trek dit aantal minuten van jouw tijd af om je eigen finishmoment te zien.)

15 km (De opname start bij de binnenkomst van de eerste loper, ca. 57 minuten na de start. Trek dit aantal van jouw tijd af om  je eigen finishmoment te zien.)

flipbelt2

Trainers nu met FlipBelt

De trainers zijn vanaf heden uitgerust met een FlipBelt. Hierin kunnen zij de benodigde spullen meenemen om de training veilig te laten verlopen en zijn hierdoor beter zichtbaar als trainer. Met dank aan Runnersworld Leiden (Peter Veldhuijsen) die de belts heeft geregeld.

trainer-flipbelts2

 

 

nightrun2018featrd

Eerste Nightrun van Oegstgeest groot succes!

Vanavond is er geschiedenis geschreven. Vanuit het clubhuis van Pecos ging de eerste echte Nightrun van Oegstgeest van start. De ongeveer 30 deelnemers sponsorden met hun deelname het Roparunteam WeRun4All.

Het parcours van 8 km slingerde door, uiteraard, Oegstgeest. Daarbij werden de gebaande paden afgewisseld met ongebaande paden. En bovendien hebben we een school onveilig gemaakt en het gemeente huis van Oegstgeest buiten kantooruren bezocht.

Dit jaar gemist? Volgend jaar zien we je graag bij de tweede editie!

nightrun2018-1

nightrun2018-2

foto’s: Geralda

649_trainer_2

Trainers gezocht

We zijn nog steeds op zoek naar trainers. We zoeken mensen die het leuk vinden om gemiddeld drie keer per maand training te geven.

Je krijgt een opleiding die door de Atletiekunie is ontwikkeld. De opleiding wordt gegeven door Frans en André in de maanden februari / maart / april 2018. De opleiding is op kosten van de club en kost je een paar zaterdagen.

Nog vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar tk@loopgroepoegstgeest.nl

Katja

logo-Atletiekunie

Nieuws vanuit de ledenadministratie

Als het goed is heb je de digitale ledenpas 2018 van de Atletiekunie per mail gekregen, het bewijs dat je lid bent van de Atletiekunie. Als lid mag je gebruik maken van de voordelen en de collectieve verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen. Op vertoon van je digitale pas ontvang je bij veel hardloopspeciaalzaken 10% korting. Alle voordelen van jouw lidmaatschap en de meest gestelde vragen over je ledenpas vind je op de website.

Wijzigingen doorgeven of geen e-mail gekregen over de ledenpas
Zijn de gegevens niet correct of heb je geen e-mail gekregen gekregen over de digitale ledenpas hoor ik het graag. Mail dan naar ledenadministratie@loopgroepoegstgeest.nl.
logo-voetje_LGO_RGB00204_blauwcirkel-wit

2e week van januari overstapweek

De tweede week van januari is een zogenaamde overstapweek. De omvang van de trainingen zijn dan minder. Als je toe bent aan een overstap van bijvoorbeeld Beter5 naar Beter10 of van Beter10 naar een Tempogroep, dan is de komende week een goed moment om de overstap te maken. Heb je twijfels of vragen over het overstappen, raadpleeg dan een trainer.

De volgende overstap week is na Pasen.

champagne-01

10 januari: Nieuwjaarsborrel na de training!

Kom gezellig een glaasje champagne drinken en een nieuw sportief nieuw jaar inluiden! Na de woensdagavondtraining staan de bubbels met lekkere hapjes voor je klaar.

Zie je dan, bij Pecos!

p.s. Tijdens de borrel is ook gelegenheid meteen een Loopgroep Oegstgeestshirt te passen en te bestellen.

shirt-voorkant-200

Kom 10 januari je nieuwe clubshirt passen!

In de afgelopen weken hebben verschillende leden zich gemeld voor een clubshirt. Om zeker te zijn van de juiste maat en pasvorm organiseren we een gelegenheid om te passen. Dit zal zijn tijdens de nieuwjaarsborrel op 10 januari 2018. Read more

startschot

GEZOCHT: vrijwilligers voor de Nieuwjaarsloop!!!

De loopgroep kan niet zonder vrijwilligers!!! Op zondag 7 januari organiseren we de jaarlijkse Runnersworld Leiden Nieuwsjaarsloop in nauwe samenwerking met Leiden Atletiek en we zoeken nog steeds vrijwilligers Read more

649_trainer_2

Word ook trainer!!!

De Loopgroep kan niet zonder vrijwilligers!!! We zoeken trainers voor de loopgroep; mensen die het leuk vinden om gemiddeld drie keer per maand training te geven maar daarbij horen ook bijscholingsmomenten, overleggen en één keer per jaar is de looptrainersdag waar je naar toe mag (zie het verslag van de looptrainersdag; het is hartstikke leuk!).  Read more