Agenda > Wedstrijdagenda >> Alle voor de Loopgroep relevante wedstrijden op een rij

29 Apr – Z&Z Circuit – ‘Omloop van Noordwijkerhout’, Noordwijk

Op Zondag 29 April gaat de achtste en laatste loop van het Zorg en Zekerheid Circuit van start met de ‘Omloop van Noordwijkerhout’ in Noordwijkerhout.

Andere loopjes van het Zorg en Zekerheid Circuit vind je in de circuit agenda.

Het Z&Z Circuit is een jaarlijks terugkerend evenement bestaande uit 8 loopjes in Leiden en omgeving, de eerste loop uit de reeks begint eind Oktober / begin November.

15 April – Z&Z Circuit – ‘Braassemloop’, Roelofarendsveen

Op Zondag 15 April gaat de zevende loop van het Zorg en Zekerheid Circuit van start met de ‘Braassemloop’ in Roelofarendsveen.

Andere loopjes van het Zorg en Zekerheid Circuit vind je in de circuit agenda.

Geuzenloop 17 maart 2018: meedoen of verkeersregelaar?

De Leidsche Universitare Hardloop Vereniging Currimus organiseert op 17 maart 2018 weer de Geuzenloop Estafette. Een aantal leden van Loopgroep Oegstgeest helpt mee als verkeersregelaar en we zoeken er nog een paar. Wil je helpen, meld je dan bij André: andrevandertol@gmail.com. En je kan natuurlijk een team vormen en deelnemen: Read more

18 Mrt – Z&Z Circuit – ‘De Voorschotenloop’, Voorschoten

Op Zondag 18 Maart gaat de zesde loop van het Zorg en Zekerheid Circuit van start met ‘De Voorschotenloop’ in Voorschoten.

Andere loopjes van het Zorg en Zekerheid Circuit vind je in de circuit agenda.

11 Feb – Z&Z Circuit – ‘De hardloopwinkel Roadrunnersloop’, Leiden

Op Zondag 11 Februari gaat de vijfde loop van het Zorg en Zekerheid Circuit van start met de ‘Hardloopwinkel Roadrunnersloop’ in Leiden. 

Andere loopjes van het Zorg en Zekerheid Circuit vind je in de circuit agenda.

28 Jan – Z&Z Circuit – ‘Uithoorns Mooiste – de loop’

Op Zondag 28 Januari gaat de vierde loop van het Zorg en Zekerheid Circuit van start met de ‘Uithoorns mooiste – de loop’. 

Andere loopjes van het Zorg en Zekerheid Circuit vind je in de circuit agenda.

Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop 7 januari 2018 – praktische info

Start 2018 goed en doe ook mee aan de Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop!

Dit jaarlijkse hardloopevenement wordt georganiseerd door RunnersWorld Leiden, Leiden Atletiek en Loopgroep Oegstgeest en is de 3e loop van het Zorg en Zekerheid Circuit dat in totaal uit 8 loopjes in de omgeving van Leiden bestaat. 

Hieronder alle praktische informatie:

 • Start & finish 

Atletiekbaan Leidse Hout
Antonie Duycklaan 9a
2334 CD  Leiden

 • Parkeren 

De parkeerruimte direct bij de atletiekbaan is beperkt. Langs de Oegstgeesterweg zijn twee parkeerplaatsen waar u (gratis) kunt parkeren:

 1. vv UVS (GPS: Leiden – Groene Maredijk)
  Via de achter-uitgang van vv UVS is het door de Leidse Hout naar Leiden Atletiek ca. 500 m. (in-)lopen.
 2. Ook bij vv Lugdunum (GPS: Leiden – Oegstgeesterweg 2) is er volop ruimte.

Klik hier voor mogelijke looproutes vanaf de parkeerplaatsen.

Extra fietsenstallingen zijn bij de ingang van Leiden Atletiek geplaatst.

Leiden Atletiek ligt op 1,1 kilometer van Leiden Centraal. Evt. kunt u vanaf Leiden Centraal nog 500m met de bus (lijn 20, 21, 37, 50, 57, 187) meerijden tot halte Posthof. Loop na het uitstappen verder in de rijrichting van de bus (rechtdoor op rotonde), neem de tweede weg rechts (Houtlaan) en de tweede links (Antonie Duyklaan).

 • Inschrijving

De inschrijving is net als vorige jaren van 9:30 – 11:00 in de aangrenzende Woutertje Pieterse school aan de Houtlaan / hoek Antonie Duyklaan. Deelname aan de GeZZinsloop is gratis. Deelname aan andere afstanden kost €7,00. Je kunt dus alleen ter plaatse inschrijven (niet online). Neem contant geld mee, want pinnen kan niet. 

Tip: na de Nieuwjaarsloop zijn er nog 5 wedstrijden in het circuit. Bij 4 of meer deelnames is het al voordeliger om voor het circuit in te schrijven. Hier vind je meer informatie over het inschrijven van het gehele circuit.

 • Starttijden
 1. 10:15 uur   GeZZinsloop ca. 1,5 km. (verzamelen om 10:00, prijsuitreiking 10:30, aansluitend kan men kennismaken met diverse atletische onderdelen op het middenterrein van de atletiekbaan)
 2. 11:00 uur   10 km en 15 km
 3. 11:10 uur   5 km
 • Parcours

Klik hierboven op de afstand voor een parcourskaartje. De afstanden zijn ongeveer en vallen binnen de foutmarges. De route van de 15 km. is niet eenvoudig, maar wordt goed aangegeven. Voor een optimale voorbereiding vliegt onze Leidse Houtduif u even voor, bekijk hier de 15 km vliegroute (4 min).

 • Voorzieningen

De kleedkamers en toiletten vindt u bij de atletiekbaan, net voorbij de kantine. Er worden extra toiletten geplaatst. Voor de kleedkamers staat een tent met gratis garderobe.

 • Sportmassage

Als extra service bieden wij ook nu weer de mogelijkheid van een sportmassage aan. U vindt het team staan in het gebouwtje tegenover de kantine van Leiden Atletiek.

 • Prijzen

Natuurlijk krijgt iedereen bij het volbrengen van een van de afstanden een herinnering van de hoofdsponsor, Runnersworld Leiden. Voor de afstanden van 5, 10 en 15 km zijn er ook prijsgelden beschikbaar (heren en dames):
1e prijs: € 40,-
2e prijs: € 20,-
3e prijs: € 10,-
GeZZinsloop, voor de kinderen is er een medaille 

7 Jan – Z&Z Circuit – Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop

Op Zondag 7 Januari gaat de derde loop van het Zorg en Zekerheid Circuit van start met de Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop. Extra bijzonder omdat veel vrijwilligers van de Loopgroep Oegstgeest mee doen aan dit evenement!

Andere loopjes van het Zorg en Zekerheid Circuit vind je in de circuit agenda.

26 Nov – Z&Z Circuit – Ter Speckeloop Lisse

Op Zondag 26 November gaat de tweede loop van het Zorg en Zekerheid Circuit van start met de Ter Speckeloop in Lisse.

Andere loopjes van het Zorg en Zekerheid Circuit vind je in de circuit agenda.

17 Dec – Runnersworld Night Run

17 December organiseert Runnersworld de Night Run in Leiden: met een lamp op je hoofd rennen “door” en “over” bijzondere locaties in de Leidse binnenstad. Afstand rond de 6 km. Start om 18:00 vanuit de winkel. Max aantal deelnemers 150. De inschrijving is open, vol = vol. Klik hier voor alle informatie en inschrijving (onderaan, kies bij Onderdeel: Runnersworld Leiden). Het inschrijfgeld voor de Runnersworld Night Run bedraagt € 10,- en hiervan gaat € 2,50 rechtstreeks naar KiKa.

Kijk hier voor een filmpje van vorig jaar.