GEZOCHT: vrijwilligers voor de Nieuwjaarsloop!!!

De loopgroep kan niet zonder vrijwilligers!!! Op zondag 7 januari organiseren we de jaarlijkse Runnersworld Leiden Nieuwsjaarsloop in nauwe samenwerking met Leiden Atletiek en we zoeken nog steeds vrijwilligers die bijvoorbeeld de atletiekbaan inrichten op zaterdag, het verkeer regelen tijdens de loop, tassen innemen en bewaken, drankpost bemannen etc. Loop je niet mee en wil je meehelpen als vrijwilliger (heel graag!) stuur dan een mail naar André of Piet: andrevandertol@gmail.com of pieter.kok@xs4all.nl

N.B.:

  • vrijwilligers krijgen een lunchpakket en consumptiebonnen mee
  • er zijn een paar taken zoals de inschrijving en opruimen die met deelname te combineren zijn.

Update 23 dec.: we zoeken vooral nog mensen die na afloop op zondag willen helpen opruimen. Dat kan ook als je zelf gelopen hebt en “nog wat over hebt”.