Arnoud

Hoe loopt het? – mei 2018

In april was het over het geheel genomen prima loopweer. Op die ene week na dat de marathon van Rotterdam werd gelopen, dan. Terwijl niet-lopers zich overgaven aan de stralende zon, zwoegden vele lopers door 010. De week erna was het beter weer en liepen onze “beter 10” mensen prima tijden op de Braassemloop. Prima voorbereid door Roel, die zelf ook een uitstekende tijd liep!

De maand april leverde ons ook een LT3-trainer op voor de club; Colette legde met goed gevolg haar examen af met hulp van mensen uit de basiscursus. Chapeau! De trainers blijven het goud voor ons als lopers en kwaliteitsverbetering leidt tot goede of betere prestaties en meer loopplezier.

In de maand mei valt een aantal feestdagen wat gelukkig niet leidt tot veel uitval van trainingsmomenten. En naast het voor jezelf lopen (of met je loopmaatjes) zijn er ook voldoende uitdagingen deze maand. Zelf loop ik met het Roparunteam en dus met een groot aantal mensen van de Loopgroep, tijdens Pinksteren van Parijs naar Rotterdam. Voor de laatste keer gaan we er voor om met deze non-stopestafette van 520 kilometer zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Roparun. De week erna is de Leiden Marathon waar weer velen van ons zich storten op de verschillende afstanden. Er wordt hard getraind, het meest zichtbaar door de halve marathon groep, die steevast elke keer een mooie extra lus aan hun training krijgen. Iedereen ontzettend veel plezier met de wedstrijden!

Op 23 mei is ook onze ALV, waarbij wij als bestuur verantwoording afleggen voor het financiële jaar 2017. Ook kijken we vooruit naar de verwachting die wij hebben voor het financiële jaar 2019. Tijdens de vergadering zal Geralda aftreden als algemeen bestuurslid. Juliëtte heeft zich aangemeld om haar functie in het bestuur over te nemen. Ad heeft zich aangemeld voor de vacature van materiaalman. Als jullie tijdens de ALV met deze voordrachten akkoord gaan, zijn de vacatures voor deze functies weer vervuld.

Op 1 juli 2018 vindt onze seizoensafsluiting plaats. Wat er gaat gebeuren hoor je tzt via de barcommissie. Zet wel alvast de datum in je agenda!

Als eerste gaan we met elkaar zondag 6 mei de duintraining lopen. Heerlijk uitlopen na de 5 mei viering op de zaterdag ervoor.

Geniet allemaal van de mooie dagen, het lopen en elkaar!

Hartelijke groet,
Arnoud