Hoe loopt het? – juli 2018

De zomer is officieel begonnen! s Morgens nog heerlijk fris, in de middag wordt het warm en de avonden zijn heerlijk licht. Gelukkig hebben we aan de kust nog een lekkere bries, zei de botenman vanochtend toen ik bij hem ging tanken. En gelijk heeft hij. Het feit dat de zomer is begonnen betekent ook dat we ons opmaken voor onze jaarlijkse afsluiting voor de zomer. Deze keer de Potluck. De barcommissie is keihard voor ons allemaal aan de slag om er een mooie zondagmiddag van de te maken. Ik heb er heel veel zin!

De rest van de maand maken we ons zo’n beetje op voor de zomervakantie. De laatste zaken op het werk vragen nog de nodige aandacht, maar na 12 juli gaan voor velen de korte broek en teenslippers aan en gaan we in de relaxstand. Ook de club gaat een aantal weken in een soort ruststand met het zomerrooster. Soort dan hè, want de trainingen op woensdag en zondag zijn er nog steeds en ook de baantraining gaat in principe ook gewoon door. Wel starten de zomerzondagtrainingen eerder en zijn er minder trainers dan gewoonlijk. En de bar? Die heeft ook zomerreces; na 26 augustus is iedereen weer present.

Op onze oproep aan iedereen om zich te melden als je wilt meedenken over en meehelpen met de communicatiecampagne voor de aanwas van nieuwe leden is nog niet veel (lees: geen :() reactie gekomen. Denk er nog eens over na hoe jij kan bijdragen aan het opzetten van een leuke promotiecampagne voor onze loopgroep. Meer weten of je aanmelden. Stuur even een berichtje aan bestuur@loopgroepoegstgeest.nl. De trainers en de communicatiegroep starten wel alvast met het opzetten van de campagne voor de basiscursus die in het derde kwartaal weer zal starten.

Ik hoop jullie allemaal voor zover dat lukt te zien bij de Potluck . Daar proosten we op een mooi half jaar en wensen we elkaar een mooi tweede helft van 2018.

Allemaal een fantastische zomer. Sport rustig, geniet, geniet, geniet en kom volledig hersteld terug van vakantie. Ik zie jullie graag weer na (of in) de zomer bij de club!

Arnoud