Basiscursus 2018

Na een zeer geslaagde afgeronde basiscursus in april 2017, gaan we ook dit jaar weer deze cursus organiseren. De basiscursis is bedoeld om geïnteresseerden zonder echte hardloopervaring te begeleiden om van 0 naar 5 km aaneengesloten te leren hardlopen. De cursus start dit keer op woensdag 7 november en eindigt met de gebruikelijke PaasHaasWijkLoop in april 2019.

Om rustig op te bouwen en blessures te voorkomen gaan we 24 weken lang de lopers begeleiden met interval- en looptechniek training, met als eindresultaat de mooie finish tijdens de 5 km in Haaswijk tijdens de Paashaaswijkloop. Nog belangrijker dan finishen is het plezier om door te gaan met lopen (binnen onze gezellige loopgroep)!

Weet jij in je vrienden- en kennissenkring aankomende lopers die in november hun goede voornemens al willen waarmaken; enthousiasmeer ze voor de informatieavond op 10 oktober! Wij geven dan tekst en uitleg over eventuele deelname. De trainers hebben er zin in!

Annemarieke, Els, Martijn, Geert, Thomas