Help mee op 6 januari bij onze Nieuwjaarsloop

Heb je begin dit jaar ook zo genoten van deze loop? Was je loper of een van de enthousiaste vrijwilligers? Lopen, of zien lopen, het geeft ons allemaal plezier.

Op 6 januari, de eerste zondag van het nieuwe jaar heb je weer de kans om van dit fraaie evenement te genieten; als loper aan de voorkant, of als vrijwilliger aan de achterkant. Een hele mooie ervaring, vooral voor onze nieuwe leden die dit hopelijk voor de eerste keer gaan meemaken.

Piet en Jaap zijn met Leiden Atletiek al aan de voorbereiding begonnen. Ons aandeel wordt het coördineren en organiseren van de vrijwilligers. Denk hierbij aan rollen als parcourswacht/ verkeersregelaar, inschrijving, tassengarderobe en aan het inrichten en opruimen van het parcours vlakbij de atletiekbaan. Hierbij rekenen we weer op jullie hulp!

Binnenkort wordt er een e-mail met meer informatie gestuurd naar die leden die op onze vrijwilligers mailinglijst staan. Sta je daar niet op, maar wil je ook zo’n e-mail ontvangen stuur dan een e-mail aan:

Pieter Kok pieter.kok@xs4all.nl
Jaap Vreeburg  Jaapvreeburg31@outlook.com

Je kunt je uiteraard ook direct aanmelden.