Samen trainen voor de halve marathon van Leiden op 19 mei

Binnenkort gaan we van start met een gezamenlijk programma om ons voor te bereiden op de halve marathon van Leiden.

We richten ons op de recreatieve loper die de halve marathon voor het eerst wil uitlopen of de afstand al vaker heeft gelopen maar hem net even wat sneller wil lopen dan de vorige keer. Het kan ook zijn dat je de afstand gewoon lekker wilt uitlopen en het gezellig vindt om trainingen en ervaringen te delen met andere lopers.

Uitgangspunt is dat je tijd en zin hebt om 3 per week te lopen. Eerlijk gezegd, meedoen voor de 21 km is realistisch als je op woensdagen met de tempogroepen (T65 of sneller) traint en 10-12 km als duurloop in de benen hebt (een-na-langste groep op zondag).

Hier doen we het voor in 2019 :)!

We starten na de krokusvakantie met een schema dat uitgaat van 3 trainingen per week. Jullie worden bijgestaan door Colette Gonsalves en door Jaap Vreeburg. Deels zullen we met de reguliere trainingen meetrainen, vooral op woensdag, en deels zullen we als groep apart trainen.

Wil je jezelf uitdagen? Geef je dan op bij Jaap Vreeburg (jaapvreeburg31@outlook.com)

Als je meedoet willen we graag het volgende van je weten:
• Wat is je doel voor de 21 km? Dat kan van alles zijn zoals hierboven aangegeven.
• Hoeveel kilometer en hoe vaak loop je in de week gemiddeld in totaal?
• Wat is je langste afstand die je hebt gelopen in de afgelopen vier weken?
• Zijn er nog blessures waar we rekening mee moeten houden?
• Wat is je mobiele nummer?

Inschrijven voor Leiden moet je wel zelf doen, voor zover je dat nog niet gedaan hebt!

Gezellig als je meedoet!
Colette en Jaap