Artikelen door Willem

Trainingsrooster en -schema oktober 2021

Het trainingsrooster voor oktober 2021 vind je hier (opent in nieuw tabblad). Het schema vind je hier (NB 2 pagina’s, opent in nieuw tabblad). Let op! De trainingen beginnen normaliter op het grote parkeerterrein bij De Voscuyl. Klik hier voor een plattegrond met de verzamelpunten.

Trainingsrooster en -schema september 2021

Het trainingsrooster voor september 2021 vind je hier (opent in nieuw tabblad). Het schema vind je hier (opent in nieuw tabblad). Let op! De trainingen beginnen normaliter op het grote parkeerterrein bij De Voscuyl. Klik hier voor een plattegrond met de verzamelpunten. September: het dragen van verlichting is weer verplicht en een reflectiehesje wordt aangeraden […]

Duintraining 4 juli 2021

Zondag 4 juli 2021 gaan we eindelijk weer lekker lopen in de duinen bij Katwijk. Lopen op een wisselende ondergrond is hartstikke goed voor je. Je bouwt meer kracht op in je benen en daardoor krijg je ook sterke bovenbenen en enkels. Maar let op: er gelden nog wat beperkingen en regels. Lees dit bericht […]

Trainingen starten weer op woensdagavond 26 mei 2021

We hebben goed nieuws: de (weg-)trainingen van Loopgroep Oegstgeest starten weer op woensdagavond 26 mei. Eigenlijk mogen we morgen al starten maar dan hebben we om 20.00 uur de (online) ALV. Hiervoor heb je eerder al de stukken en de link naar de vergadering ontvangen. Net als andere jaren zijn er met Pinksteren geen trainingen.

Oegstgeest opgeplogd!

De week-challenge voor week 11 was: doe op zaterdag 20 maart mee aan de Landelijke Opschoondag. Loopgroep Oegstgeest heeft inmiddels een stevige plogtraditie, dus dit werd breed opgepikt. Zelfs buiten Oegstgeest wonende leden hielpen mee hier de rommel op te ruimen 😉. Bekijk hier de foto’s.