Nieuws > Bericht >> Alle nieuwsberichten vanuit de vereniging

Eindejaars-bingo-challenge

Als afsluiting van dit jaar willen we een van de leukste challenges van het afgelopen jaar herhalen; de BINGO van Geert!

Voor de komende kerstperiode heeft het bestuur een nieuwe Bingo kaart opgesteld met allerlei challenges. Ben jij de eerste die een rij vol heeft? Of lukt het jou de meeste vakken af te strepen?

Doe mee en stuur jouw BINGO naar secretaris@loopgroepoegstgeest.nl liefst met foto’s! Deadline is zondag 9 januari en er zijn mooie prijzen te winnen!!

Download de Bingokaart hier! Of gebruik onderstaande afbeelding.

Groeten,
Xavier, Dina, Wouter, Elselijn en Wouter

 

Nieuwjaarsloop uitgesteld

Zoals jullie wel zullen verwachten, gaat de Nieuwjaarsloop van 9 januari niet door. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe datum. Alle vrijwilligers zijn al op de hoogte gesteld.

Iedereen die zich spontaan heeft aangeboden om te helpen, willen wij hartelijk danken.

Wij houden jullie op de hoogte!
Dina, Ad en Peter

Terugblik 2021

Zo vlak voor de kerstdagen achtte het bestuur de tijd rijp voor een terugblik op een bewogen 2021. Xavier blikt aan de hand van herinneringen en foto’s terug op de hoogte- en dieptepunten.

Lees meer

Van de sponsor: Telefoonabonnement wel of niet verlengen?

Loopt je telefoonabonnement binnenkort af en doe je niets? Dan loopt je contract automatisch door en wordt je contract omgezet in een mobiel abonnement voor onbepaalde tijd. Geen probleem denk je dan. Lees meer

En? Hoe was de Leiden Marathon?

Uw redactie vroeg verschillende lopers om een aantal vragen te beantwoorden over hun ervaringen tijdens het marathonweekend in Leiden. Martijn, Aldrik, Hannah, Monica, Jaap A, Shuk-hing en Petra B lieten enthousiast van zich horen! Hieronder hun ervaringen, alsook een aantal foto’s van leden die zich langs de gezelligheid richting de meet spoedden. Lees meer

Basiscursus van start!

Afgelopen woensdag 27 oktober is de Basiscursus gestart met 22 deelnemers, onder wie 7 leden die het hardlopen weer oppakken na een hardnekkige blessure. Allemaal blije gezichten die beginnen aan een hardloopavontuur dat op 18 april eindigt met de 5 kilometer van de PaasHaaswijkloop.

Annemarieke, Els, Thomas, José, Dana, Esther en Geert begeleiden de deelnemers de komende periode. We houden jullie op de hoogte van de voortgang.

Uitslagen Leiden Marathon

Onze leden waren weer goed vertegenwoordigd bij de Leiden marathon! Hieronder de tijden van onze helden. Niet op volgorde van snelheid, want bij de loopgroep staat gezelligheid voorop :)! De redactie neemt wel extra diep de pet af voor Jolanda en Bianca! Lees meer

ComputerCare zoekt medewerker!

ComputerCare is dé specialist voor de reparatie en onderhoud van smartphones, tablets en computers. Naast de reparaties, is ComputerCare ook het servicepunt voor praktisch alle koeriersdiensten: DHL (Parcel+Express), UPS, DPD, GLS, Homerr, Mondial Relay, Wish en VanavondBezorgd. Lees meer

Geen training zondag – shirts passen uitgesteld

I.v.m. de Leiden marathon is er zondag geen training. Mocht je je routine missen, ga dan langs de route staan en moedig je loopgroepgenoten aan! Nieuwe shirts passen om te bestellen kan op 17 oktober bij de volgende zondagtraining!

Deel je ervaringen als je in Leiden loopt!

Als je een van de afstanden van de Leiden Marathon loopt, deel dan je ervaringen via deze link voor in de volgende nieuwsbrief :)!!