Nieuws > Bericht >> Alle nieuwsberichten vanuit de vereniging

Alle loopactiviteiten afgelast m.i.v. 14 oktober

We voelden het eigenlijk met zijn allen al aankomen. De persconferentie van 13 oktober jl. was helder en duidelijk; sporten in groepsverband is niet meer toegestaan voor de komende 4 weken.

In overleg met het TK (Trainersoverleg Klein) hebben we besloten om vanaf morgenavond (woensdagavond 14 oktober ) het (hard)lopen met de club voor de komende 4 weken stop te zetten. Vanwege de ernst van de situatie en het goede voorbeeld dat wij willen geven. Dat betekent dat er geen trainingen in verenigingsverband georganiseerd worden op de gebruikelijke trainingsmomenten op woensdagen, vrijdagen en zondagen. Ook niet in kleine groepen van 4 personen. Dit laatste vanwege de belasting van de trainers.

De bootcamp zal online worden gegeven op donderdagavonden. De basiscursus zal tot nader order worden uitgesteld.

Op de website staat het schema voor de komende weken, deze kan je gebruiken als je zelf gaat lopen. Heb je vragen aan een trainer, stel ze dan via TK@Loopgroepoegstgeest.nl

Ga je samen met iemand lopen zorg er dan voor dat je je beperkt tot 2 of 3 mensen en houd goed afstand. Wil je met iemand afspreken en je hebt geen gegevens, laat dan een bericht achter op het Forum (board: Lopen in crisistijd (hardlopen) of board: Wandelgroep (wandelen)).

Wij snappen dat deze maatregel ingrijpend is. Tegelijkertijd willen wij duidelijkheid scheppen voor iedereen. Als de situatie verandert en er wel weer in groepsverband getraind mag worden, laten we jullie dat zo snel mogelijk weten.

Namens het TK en het bestuur,
Arnoud
Voorzitter
voorzitter@Loopgroepoegstgeest.nl

Hoe loopt het? – oktober 2020

Het loopt altijd net even anders dan je denkt… Dat is ongeveer wel wat deze tijd typeert. Als club waren we voorzichtig weer aan het kijken hoe we elkaar weer meer konden ontmoeten, hoe we koffie op zondag konden organiseren en (belangrijk in de komende nattere maanden!) hoe we jassen en tassen droog bij Pecos konden ophangen. Helaas moesten we alle zaken terugdraaien. Lees meer

Pecos niet langer toegankelijk voor loopgroep

N.a.v de laatste maatregelen omtrent Covid-19 zijn we helaas genoodzaakt om per direct te stoppen met het gebruik van de Pecosfaciliteiten. Daarnaast kan er helaas ook geen gezamenlijke koffie meer gedronken worden na de duintraining.

We wensen iedereen veel gezondheid toe!
Het bestuur
Computercare Leiden

Heerlijk hardlopen! Maar wat als de accu van jouw telefoon harder leegloopt?

Veel lopers hebben tijdens het lopen hun telefoon bij zich, voor navigatie, lekker muziekje, noem maar op. Maar wat nu als de batterij te snel leeg is? Daar is gelukkig iets aan te doen! In veel gevallen is de batterij van de telefoon te vervangen, zodat jouw telefoon ook jouw hardloopronde weer kan volmaken. Bij ComputerCare vervangen we de batterij snel een eenvoudig. Voor de meeste iPhones zijn de batterijen op voorraad, voor andere merken zijn deze binnen 1 werkdag in huis.

ComputerCare is de specialist voor de reparatie en onderhoud van smartphones, tablets en computers. Hier ben je dus ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld het vervangen van een kapot telefoonscherm of het upgraden van jouw veel te langzame computer met een snelle solid state drive.

Bij ComputerCare repareren wij jouw smartphone, tablet en computer met de hoogst mogelijke service en dienstverlening. De meeste telefoonreparaties zijn klaar terwijl je wacht. Voor tablets of computers heb je iets meer geduld nodig, deze zijn binnen enkele dagen weer gerepareerd. Kom langs aan de Telderskade 2H in Leiden (altijd een parkeerplaats voor de deur) of maak een afspraak via:

Als sponsor van Loopgroep Oegstgeest geeft ComputerCare bij iedere reparatie een korting van € 7,50 op de totale reparatieprijs.

 

 

Gespreid verzamelen voor trainingen

De zomer is weer voorbij en het verzamelpunt wordt weer gezellig druk! Hierdoor wordt het houden van anderhalve meter afstand echter steeds lastiger, waardoor we uiteindelijk vaak op de weg staan. Hierom is er besloten om in vakken te verzamelen op en rond het parkeerterrein van FC Oegstgeest. Klik hier voor een overzicht. Voor overige coronaregels (update 30 augustus) klik hier.

Bootcamp: alleen nog op donderdag!

Corona bracht zelfs de LGO innovatie: een extra bootcamptraining op de donderdag bleek zo populair dat deze voortaan blijft bestaan en de bootcamp op de vrijdag vervangt. Lees meer

Laat je batterijen van je (loop!)verlichting vervangen

In de maand september kun je elke woensdag de batterijen van je verlichting laten vervangen. Vanaf 19:40 word je een voor een toegelaten tot het clubgebouw waar Maurice zal klaarzitten met een schroevendraaier in de aanslag.

Op deze manier kunnen we allemaal weer goed verlicht op pad!

Als je er dus vandaag niet was: niet getreurd! De hele maand september zit een van de bestuursleden klaar met batterijen.

Trailen met XL nu ook minder lang – welkom bij XM!

XL was voor corona de trailgroep die elke zondag door de duinen, het bos en over het strand liep. Op onverharde paadjes, soms helemaal geen paadjes, altijd in de natuur, met afstanden van (ruim) rond de 20 km. Jarenlang met Hermien als vaste trainer met elke week een goed doordachte en mooie route. Na een ontelbare hoeveelheid zondagen stopt zij nu hiermee. Haar evenaren kan niet, haar bedanken zeker wel! Hermien: bij deze ook vanaf deze plek! Lees meer

Hoe loopt het? – september 2020

We gaan weer opstarten na de zomer! Samen lekker lopen en daarbij binnen alle maatregelen van Corona aan onze conditie werken. Ik hoop dat iedereen een mooie zomer heeft gehad; thuis of op vakantie. En natuurlijk hoop ik dat iedereen uitgerust, gezond en wel weer bij de trainingen aanwezig kan zijn. De trainers hebben weer een mooi schema voor ons in petto. Lees meer

Duintrainingen hervat

Zondag 6 september wordt er voor het eerst in een half jaar weer een duintraining georganiseerd! Hartstikke fijn dat er weer de mogelijkheid is om door woestelingen over de Coepelduynen gejaagd te worden. Wel is er in de afgelopen maanden het een en ander veranderd. Hieronder nieuws over parkeerkosten en koffiedrinken bij het Strandhuys.

Verzamelen op de parkeerplaats aan de Sportlaan, te Katwijk. Training begint om 9:30. Lees meer