Nieuws > Bericht >> Alle nieuwsberichten vanuit de vereniging

ComputerCare zoekt medewerker!

ComputerCare is dé specialist voor de reparatie en onderhoud van smartphones, tablets en computers. Naast de reparaties, is ComputerCare ook het servicepunt voor praktisch alle koeriersdiensten: DHL (Parcel+Express), UPS, DPD, GLS, Homerr, Mondial Relay, Wish en VanavondBezorgd. Lees meer

Geen training zondag – shirts passen uitgesteld

I.v.m. de Leiden marathon is er zondag geen training. Mocht je je routine missen, ga dan langs de route staan en moedig je loopgroepgenoten aan! Nieuwe shirts passen om te bestellen kan op 17 oktober bij de volgende zondagtraining!

Deel je ervaringen als je in Leiden loopt!

Als je een van de afstanden van de Leiden Marathon loopt, deel dan je ervaringen via deze link voor in de volgende nieuwsbrief :)!!

Greet 80 jaar!

Ondank de regen was er vanochtend een goede opkomst bij de duintraining.  Met een jarige in ons midden! Vrijwel niemand geloofde het, maar Greet is afgelopen zondag 80 jaar geworden!

Lees meer

Basiscursus

Kennen jullie nog mensen die interesse zouden kunnen hebben in de basiscursus? Duw ze onderstaande flyer in handen of verwijs ze naar de LGO-site!

Flyer Basiscursus 2021-online (1)

Gezocht: coördinator van de barcommissie

“Gezelligheid & verantwoord lopen” is al jaren de slogan van onze vereniging, en als coördinator van de barcommissie help je expliciet invulling te geven aan de gezelligheid.

Als coördinator zorg je ervoor dat de planning voor de bardiensten wordt opgesteld en coördineer je de evenementen zoals de kerst- en nieuwjaarsborrel, ALV borrel en de BBQ aan het eind van het seizoen. Lees meer

Liesbeth liep de Dolomiti di Brenta trail

De bus naar Molveno slingert zich omhoog midden tussen de appelboomgaarden en druiven velden door. De druiven hangen onder een soort brede pergolabogen zodat ze makkelijk te plukken zijn. Een leuk gezicht en precies zoals ik het me herinner van 5 jaar geleden.

Dat jaar schreven we ons overmoedig in voor de 64 km trail, het mocht niet zo zijn: we kwamen buiten de tijd binnen. Maar het prachtige ruige Adamello-Brenta gebied had zich in mijn gedachten verankert. We proberen het gewoon nog een keertje, bedachten Sjaak en ik, maar dan een ‘bescheiden’ 45 km. Lees meer

Nieuwe loopshirts (nu ook met lange mouw!)

Nu we weer met elkaar aan het trainen zijn bieden we weer de mogelijkheid om Loopgroep kleding te bestellen. Dit jaar gaan we shirts laten drukken van Craft in samenwerking met Peter van Runnersworld. Het zijn kwalitatief zeer hoogwaardige shirts. Lees meer

Van de voorzitter: Op stoom komen

Na een aantal mooie nazomerweken lijkt de herfst zijn intrede te hebben gedaan. Het wordt weer steeds vroeger donker en diverse leden hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de batterijen van hun lampjes te laten vervangen door Thomas. Zo kunnen we veilig en verlicht blijven lopen op de woensdagavonden. Lees meer

Zaterdag 18 september: World Cleanup Day!

Aanstaande zaterdag gaan we weer ploggen in Oegstgeest in het kader van World Cleanup Day! De grootste wereldwijde opruimactie van het jaar! Zoals je in de nieuwsbrief van september hebt kunnen lezen doen we als Loopgroep ook dit jaar weer mee aan dit mooie initiatief. Wil je samen afval gaan opruimen? Doe je loopshirt aan en zoek een maatje om samen door Oegstgeest te gaan!

En met elkaar krijgen we het dorp schoner en samen is het natuurlijk ook veel gezelliger. Dus doe je Loopgroep Oegstgeest shirt aan, vuilniszakken mee, handschoenen aan en maak leuke foto’s. En deel deze met je ervaringen op onze afgesloten  StraVa omgeving en/of stuur ze naar redactie@loopgroepoegstgeest.nl.

Dit jaar wordt ook gevraagd om de Litterati-app op je telefoon te gebruiken. Met deze app kun je het zwerfafval vastleggen en krijgt de gemeente meer informatie over welk soort afval waar nu ligt. En heb je voor de dag zelf materialen nodig? Deze kun je bij de gemeentewerf lenen. Meer informatie is terug te lezen in de eerdere nieuwsbrief.

En met wie ga jij zaterdag ploggen?