Nieuws > Bericht >> Alle nieuwsberichten vanuit de vereniging

website beveiligd

We zijn maar een hardloopclub, geen bank. Toch hebben we nu zo’n slotje en “https://” in de adresbalk. Het is veiliger, b.v. bij inloggen op het forum. En het voorkomt ook waarschuwingen over “mogelijk onveilige website” die steeds meer browsers geven. Read more

Computercare Leiden

Nieuwe sponsor: ComputerCare Leiden

Vanaf deze zomer heeft de Loopgroep Oegstgeest een nieuwe sponsor: Marc Beltman van ComputerCare Leiden.
ComputerCare is specialist in reparatie en onderhoud van smartphones, tablets en computers.

Bij Marc kun je onder andere terecht voor het vervangen van scherm of batterij van je telefoon of tablet en het onderhouden en repareren van de computer. Iedere reparatie voert hij uit met de hoogst mogelijke service en dienstverlening. Daarom krijg je 6 maanden garantie op alle werkzaamheden.

Hiernaast ben je bij ComputerCare ook aan het juiste adres voor:

  • supportabonnement voor ondersteuning bij computerproblemen;
  • de aanschaf van een nieuwe of refurbished telefoon (met altijd 12 maanden garantie). Je kan deze aankoop eventueel ook combineren met een nieuw of te verlengen telefoonabonnement;
  • aanschaf van een refurbished laptop of een naar eigen wens samen te stellen desktop;
  • telefoon- en computerverzekering;
  • digitaliseren van oude media zoals films en videobanden.

Contactgegevens:
ComputerCare is gevestigd aan de Telderskade 2H in Leiden, dichtbij bedrijventerrein ‘Roosevelt’ en winkelcentrum ‘De Luifelbaan’ (Vijf Meiplein). Er is altijd een parkeerplaats voor de deur en de koffie staat voor je klaar.

Website: https://computercareservice.nl/
Mail: leiden@computercareservice.nl
Telefoon: 071-2032440

Speciaal aanbod leden Loopgroep Oegsgeest:
Op iedere reparatie krijg je als lid € 7,50 korting. Wel even aangeven dat je lid van de loopgroep bent.

Openingstijden:
Maandag 10:00 – 18:30
Dinsdag 10:00 – 18:30
Woensdag 10:00 – 18:30
Donderdag 10:00 – 18:30
Vrijdag 10:00 – 18:30
Zaterdag 10:00 – 14:00
Zondag gesloten

Hoe loopt het? – september 2019

De zomerrust is voorbij. De zondagen beginnen gewoon weer om 9.30 uur en de bar is op woensdagen weer geopend. En vergeet de baantrainingen en de bootcamp van vrijdagavond niet bij Leiden Atletiek. We zijn weer back on track. Ook weer lekker. Met elkaar weer rustig opbouwen naar een nieuwe uitdaging, of in sommige gevallen doorgaan in de opbouw naar….. Het is goed elkaar weer te zien en te spreken. Read more

Mededelingen van de trainers

Veel nieuws vanuit het trainersteam dit keer: een oproep, een informatieavond en een terugblik.

Read more

Basiscursus 2019/2020, zeg het voort!

Na het succes van afgelopen jaren gaan we ook dit jaar weer een basiscursus verzorgen voor beginners en herintreders. Read more

Samen trainen / Samen wedstrijd

Zin om samen te trainen voor een prachtige halve marathon op 6 oktober? Of misschien liever zin om met een groep lopers naar de Zevenheuvelenloop te gaan? Read more

mail in de spam map bij Hotmail, live en outlook.com adressen

De Nieuwsbrief en andere e-mail vanuit @loopgroepoegstgeest.nl komt momenteel bij veel mensen met een Hotmail, live.nl of outlook.com adres in de map spam / ongewenste e-mail / junk e-mail. Klikken op “dit is geen spam” helpt niet, de volgende mail komt weer in de spam map.

De oplossing is om bij de instellingen van Hotmail / Outlook.com het domein loopgroepoegstgeest.nl als “Veilige afzender” te markeren. Klik hier voor een uitgebreide versie van het verhaal, met screenshots. Het lijkt zo een hele operatie, maar het is in 5 minuten gepiept. Het kan echter niet in de e-mail app op je telefoon of computer, je moet even online inloggen op https://outlook.live.com , het liefst vanaf een echte computer.

Vrijwilligers die in mailgroepen zitten zoals trainers@ raden we aan die toe te voegen bij “Veilige mailinglijsten”.

De oorzaak is waarschijnlijk dat mensen die de Nieuwsbrief niet meer willen (meestal ex-leden of ex-meelopers) in plaats van zich af te melden via de ledenadministratie voor het gemak de Nieuwsbrief als ongewenste e-mail markeren. Bij “gratis” diensten als Gmail en Hotmail heeft dat helaas ook gevolgen voor anderen….. Begin vorige jaar hadden we hetzelfde probleem met Gmail.

Communicatie Commissie Loopgroep Oegstgeest

Martijn liep 24-uursestafette voor Ronald McDonaldfonds

Martijn liep in 24 uur met het team van de Hoeverunners de HomeRun van 240 kilometer van Den Haag naar Den Haag. Het begon soepel en vrij koel. Het werd erg warm en zoeken naar teamgenoten. Toch kwam het allemaal goed, met een prachtig eindbedrag voor het Ronald McDonaldfonds.

Read more

Bianca derde bij Trail d’Orval

Bianca liep in de Belgische Ardennen 53 kilometer met ruim 2600 meter hoogtemeters en kwam na 6:30:56 als derde binnen. Een fenomenale prestatie!

Read more

14 juli: brunch ter afsluiting van het seizoen

Beste lopers,

Als afsluiting van weer een mooi seizoen lopen is er traditiegetrouw een eetfestijn. Dit jaar is het een Franse brunch op quatorze juillet (zondag 14 juli).

Na de training staat alles klaar zodat we gezamenlijk heerlijk kunnen eten en drinken. Regina zal tijdens de brunch een heuse pubquiz verzorgen.

Inschrijven kan nog de komende week, er zijn geen kosten aan verbonden.

Schrijf je in via de lijst bij Pecos of email naar brunch@loopgroepoegstgeest.nl!

De barcommissie