Nieuws > Bericht >> Alle nieuwsberichten vanuit de vereniging

Z&Z Runnersworld Nieuwjaarsloop 2020 een groot succes!

Hulde aan de lopers en dank aan alle vrijwilligers die vandaag hebben bijgedragen aan een succesvolle editie van de Z&Z Runnersworld Nieuwjaarsloop. Bij de 25 jarige jubileum editie van de Runnersworld Nieuwjaarsloop verschenen weer heel veel mensen aan de start. De G-loop, de kinderloop, de 5 kilometer en vooral de 10/15 kilometer hadden een mooi deelnemersveld.

Als Loopgroep Oegstgeest helpen wij jaarlijks mee met de organisatie van deze eerste loop van het nieuwe jaar. Dit jaar hebben Dina, Peter en Ad voor ons het voortouw genomen bij ons deel van de organisatie. Vele handen maken licht werk en dat was ook goed te merken aan alle Loopgroepers die geholpen hebben met de opbouw, het inschrijven, bemannen van de tenten, als verkeersregelaar zorgden voor veilige oversteekplaatsen en het wijzen van de weg en tot slot het afbouwen van alles wat de dag ervoor was opgebouwd.

Langs het parcours en op het terrein van Leiden Atletiek zag het blauw van de Loopgroepjasjes en -mutsen. Een heel mooi gezicht! Zeker ook met de nieuwe vlaggen die mooi wapperden op de lichte windvlagen. We vallen op als Loopgroep en onze inzet wordt door de organisatie van Z&Z en Leiden Atletiek (maar vooral ook door de ongeveer 1.300 deelnemers!!) heel erg gewaardeerd.

Heel veel dank voor al jullie hulp! Zonder jullie inzet was het zeker niet zo’n succes geworden.

We kunnen met zijn allen terugkijken op een geslaagd evenement. Woensdag heffen wij het glas op het nieuwe loopjaar en wensen wij elkaar het beste toe. We zijn vandaag alvast goed begonnen.

Hartelijke groet,
Arnoud

Deel hier je goede hardloopvoornemens!

Goede voornemens zijn meestal na een paar weken wel weer verdwenen, maar hardlopen blijven we allemaal toch wel doen! Daarom, deel hieronder je doelen of goede voornemens met je clubgenoten! Lees meer

8 januari: nieuwjaarsborrel

Op 8 januari organiseert de barcommissie een nieuwjaarsborrel. Deze vindt plaats na de training. Wees erbij om elkaar al dampende al het goede voor het nieuwe jaar toe te wensen en samen het glas te heffen.

Hoe loopt het? – januari 2020

Namens het bestuur wil ik jullie een heel mooi, gezond en liefdevol 2020 toewensen! Daarbij hopen wij dat iedereen dit jaar fit en vrij van blessures blijft. Luister goed naar je lichaam en gebruik de trainers als coach voor een passend trainingsprogramma als je aan het trainen bent voor een specifieke loop of als je een dreigende blessure hebt. Zo wordt 2020 ook weer een mooi loopjaar! Lees meer

Bootcamp en duintraining op de valreep van 2019

Na een afwisselende korte bootcamp ging de loopgroep op 29 december voor de tweede keer in december aan de duintraining. Op de foto’s leek het wel alsof het leuk was 🙂 Lees meer

Felicitaties voor Roel

Roel is begin december geslaagd voor zijn diploma Praktijkbegeleider van de Atletiekunie. Hij ontving tijdens de kerstborrel al bloemen. Een paar dagen later werd hij ook nog eens voor de derde keer opa.

Twee maal van harte gefeliciteerd!

Vooraankondiging Lustrumfeest!

In 2020 bestaat ons cluppie 20 jaar en dat wordt groots gevierd, met onder meer een groot feest. De feestcommissie laat u bij dezen weten op welke datum en locatie deze knalfuif plaats zal vinden: Lees meer

Computercare Leiden

Bericht van sponsor ComputerCare

Jaaaa, heerlijk hardlopen!

Maar wat als je computer niet meer zo hard wil lopen? Lees meer

Uitslagen ZZ-Circuit Ter Speckeloop Lisse

De ZZ-karavaan streek in december neer in Lisse, waar een flinke groep leden de tien en één enkel lid de vijftien kilometer tot een goed einde brachten. Alles was weer strak georganiseerd met medewerking van AV De Spartaan.

Lees meer

Tamara liep de Zevenheuvelenloop

“Hoi Tamara, Wat leuk dat je de Zevenheuvelenloop gedaan hebt! Zag op de Loopgroep Facebookpagina dat er wat andere heuvels aan vooraf gingen. Zou je het leuk vinden om er een stukje over te schrijven voor de loopgroepnieuwsbrief? (…) Als het je niks lijkt, ook prima.” Tja, Harm, aangezien het overdag één van mijn taken is om collega’s achter de broek te zitten om materiaal aan te leveren voor een nieuwsbrief, dan kan ik natuurlijk niet zeggen dat het me niks lijkt :). Dus hierbij: “Tamara’s heuvels naar de Zevenheuvelenloop”!

Lees meer