Agenda > Trainingsrooster en schema >> Wie en wat voor de clinics, niveaugroepen en wedstrijdtrainingen

Schema mei 2021

In mei 2021 alleen trainingen op de vrijdagavond: baantraining of bootcamp met vooraf inschrijven. Voor het overige loopwerk ben je op jezelf en je loopvriend(inn)en aangewezen. Wel speciaal voor deze maand weer een schema.

Klik hier om het te openen.

Trainingsschema april 2021

Klik hier voor het schema voor april 2021 (N.B. 2 pagina’s).

Klik hier voor de krachtblokjes en uitleg van de intervallopen rondom Leidsche Hout en Morsebel (PDF opent in nieuw tabblad).

We kunnen weer trainen op de atletiekbaan

Ja, je leest het goed, samen trainen is weer (beperkt) mogelijk! Fijn hè? Het is wel belangrijk om je aan alle regels te houden, dus lees dit stuk zorgvuldig. Bijgaand twee foto’s van de eerste training van afgelopen vrijdag. Lees meer

Wijziging online bootcamp per 1-4-2021

Vanaf 1 april 2021 komt de online bootcamp op de donderdag te vervallen omdat we op de vrijdag buiten bij de Atletiekbaan kunnen bootcampen. Dit is tijdelijk en is mogelijk door de regel dat buitensport is toegestaan in groepjes van vier bij een sportaccommodatie. Ook voor de beeldvorming is het goed om dit op een afgesloten terrein te doen. De maandag online bootcamp gaat voorlopig wél door. Als we weer ‘normaal’ buiten mogen trainen dan zal de bootcamp weer naar de donderdag verhuizen. Voor de bootcamp buiten heb je niet zoveel nodig, je kan je matje meenemen en gewichtjes als je die hebt.

Trainingsschema maart 2021

Klik hier voor het schema voor maart 2021 (N.B. 2 pagina’s).

Klik hier voor de krachtblokjes en uitleg van de intervallopen rondom Leidsche Hout en Morsebel (PDF opent in nieuw tabblad).

Trainingsschema februari 2021

Klik hier het schema voor februari 2021. Doel is een virtuele 5 / 10 km challenge te houden eind februari en eind maart.

Klik hier voor de krachtblokjes en uitleg van de intervallopen rondom Leidsche Hout en Morsebel (pdf opent in nieuw tabblad).

Trainingsschema januari 2021

Bekijk hier het schema voor januari 2021. Via een apart document vind je hier ook eenvoudig de krachtblokjes en toelichtingen op de Leidsche Houtronde en Morsebelronde die op het programma staan. Lees meer

Trainingsschema december 2020 + krachtblokjes

Voor alle leden die niet alleen de gezelligheid, maar ook de duidelijkheid van een vast schema missen: vind hier die handvatten! Roels schema loopt door. Nu wij nog.

Klik hier om het schema voor november te openen (er opent dan een pdf bestand).

Op pagina twee de krachtblokjes!

Trainingsschema november 2020

Voor alle leden die niet alleen de gezelligheid, maar ook de duidelijkheid van een vast schema missen: vind hier die handvatten! Roels schema loopt door. Nu wij nog.

Klik hier om het schema voor november te openen (er opent dan een pdf bestand).

Voor diegenen die ook de krachtblokjes willen volhouden: klik hier voor de instructies.

Trainingsrooster en -schema oktober 2020

Klik hier om het trainingsschema te openen.

Klik hier om het trainingsrooster te openen.

 

Let op! De trainingen beginnen normaliter op het grote parkeerterrein bij het clubgebouw.

Bootcamp begint op een plek die je te horen krijg zodra je je hebt ingeschreven voor de betreffende training.

Opgeven kan via een mail naar bootcamp@loopgroepoegstgeest.nl