Nieuws > Nieuwsbrief >> Lees hier de laatste nieuwsbrief door

Alle trainingen tot 1 juni afgelast

Update 23 maart: Kabinet verbiedt alle bijeenkomsten met meer dan drie mensen tot in elk geval 1 juni. Geen trainingen of activiteiten dus bij de Loopgroep tot die tijd.

 

Oorspronkelijk bericht:

In verband met het coronavirus adviseert de Atletiekunie (in navolging van NOC*NSF) dat in ieder geval tot en met 31 maart alle sportactiviteiten worden afgelast. Onze loopgroep neemt dit advies over. Er zijn de komende weken dus geen clubtrainingen.

Je ontvangt bericht zodra we weer gaan trainen, of wanneer trainingen na 31 maart ook geschrapt zouden worden.

Samen trainen voor de 10 km van Leiden op 21 mei

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in de nieuwsflits en op de website start er binnenkort ook een groep die zich gaat voorbereiden op de 10 km van de Leiden Marathon op zondag 21 mei. De groep start na de krokusvakantie op woensdag 8 maart en er is nog plaats voor meer deelnemers. Lees meer

Arnoud

Hoe loopt het? – feestdagen & januari 2017

Het jaar 2016 is bijna voorbij en dan begint 2017 alweer. Daarom is dit het moment om stil te staan bij waar we vandaan komen en waar we naar toe gaan. In het leven, maar ook bij onze loopambities. Lees meer

deadline kopij januari nieuwsbrief: 15 dec.

In verband met de feestdagen verschijnt de januari-nieuwsbrief op 20 december. Bijdragen s.v.p. uiterlijk 15 december opsturen naar redactie@loopgroepoegstgeest.nl.

Olympische dag bij Leiden Atletiek zondag 14 augustus

dafneOlympische dag bij Leiden Atletiek zondag 14 augustus 14:00 – 20:00 uur

Van onze collega’s van Leiden Atletiek en Topsport Leiden ontvingen we een bericht dat we graag met jullie willen delen. Zij nodigen onze leden uit om aanwezig te zijn bij de Olympische dag op de baan van Leiden Atletiek. Heb je tijd en zin om atleten en oud-Olympiërs van dichtbij te zien én tegelijkertijd met anderen naar de wedstrijden te kijken in Rio? Dan is dit een mooie gelegenheid. Lees meer

clinics najaar 2016: Start to Run en Go 4 Five

De details van de komende Start to Run in september en het vervolg Go 4 Five zijn nu bekend. Kijk bij trainingsaanbod of klik hieronder om direct naar de informatiepagina’s te gaan:

Start to Run vanaf 25 september

Go 4 Five vanaf 13 november

Arnoud

Hoe loopt het? juli – aug 2016

De zomerperiode breekt aan en ons aangepaste schema met de zondag-training om 9:00 gaat komende zondag 10 juli in. Gelukkig zijn de vooruitzichten voor het weer prima. Daarentegen laten wij ons als lopers niet door een beetje wind en regen uit het veld slaan. Dus, wij gaan dan ook gewoon naar buiten!

Lees meer

Hoe loopt het? juni 2016

voorzitterkl(de redactie heeft nog geen statieportretten van het nieuwe bestuur ontvangen, dus moesten we een beroep doen op ons netwerk ;^)

“Schrijf jij even een stukje voor de nieuwsbrief?” was de vraag die ik 4 dagen na de ALV kreeg. Een mooi moment om ook het schrijfstokje van Marcel over te nemen. Goede gewoontes moet je voortzetten, dus met veel plezier pak ik die handschoen op.
Mensen maken de club. Dat is mijn stellige overtuiging. We zijn een enorme actieve club met velen die zich belangeloos inzetten om iedereen een fijne looptijd te geven. Dat is mooi en dat maakt me trots. In dat kader een paar highlights van de afgelopen maand, waarbij ik me direct besef dat ik niet alles kan benoemen.

Lees meer

Een nieuwe nieuwsbrief

Het zal de meeste lezers waarschijnlijk een zorg zijn hoe de nieuwsbrief gemaakt wordt en misschien is het je nog niet eens opgevallen dat er iets veranderd is. Maar technisch is dit een totaal andere nieuwsbrief dan de 177 voorgaande edities. Waarom moest het zo nodig anders? Ziehier meteen een van de nieuwe mogelijkheden: de rest van dit verhaal kan je op de website lezen door hieronder op read more te klikken: Lees meer