Nieuws > Foto’s >> Foto’s en links naar foto albums

Foto’s eindejaarstraining 2018

Het is inmiddels een stevige traditie bij Loopgroep Oegstgeest: de laatste en donkerste woensdagavond van het jaar hollen we naar de dichtstbijzijnde gymzaal om daar een anders-dan-anders training te ondergaan. We hebben al clinics gehad met speciale kracht- en snelheidsoefeningen, allerlei spelvormen, Pilates… Dit jaar was het yoga. Lees meer

Foto’s duintraining 2 december 2018

Elke eerste zondag van de maand lopen we in de duinen bij Katwijk. Meestal eerst duin-op, duin-af over schelpenpaden en af toe wat zwaarder over ruiter- en laarzenpaden. Vaak gaan de laatste paar kilometer naar de koffie over het strand en dat is lekker doorstampen in je eigen tempo en uitwaaien. Daarvan hieronder een paar “kiekjes uit de telefoon” (dubbelklik voor full-screen):

[layerslider id=”16″]

deelnemers aan de 11 en 9 km.
foto’s van Willem

foto’s BBQ 2 juli 2017

We zijn bezig met een update van de website, o.a. van de foto-album functie.

De foto’s van de BBQ op zondag 2 juli 2017, gemaakt door Sue, Karin en Geralda, vind je zolang hier.

Inmiddels zijn er ook 3 recepten uitgelekt.

Foto’s BBQ 26 juni

Foto’s PaasHaaswijkLoop 2015

Utrechtse Heuvelrug Trail

Een gedeelte van XL heeft afgelopen weekend de Utrechtse Heuvelrug Trail gelopen. Dit is een 31 km lange route uitgezet door Mud Sweat Trails over de Utrechts Heuvelrug die loopt van station Driebergen-Zeist naar station Rhenen. De route was vorig jaar onderdeel van een (inmiddels beindigd) open klassement. Je kon meedoen door foto’s van jezelf onder de stations klokken bij start en finish in te sturen. De bijgaande foto’s geven aan dat wij hooguit in aanmerking komen voor de prijs van de langste tijd ooit.

Halverwege werden we aangeroepen door een mountainbiker. “Doen jullie de UHT? Dan moet je hier rechtsaf. Ja ik ben hier zelf ook fout gelopen.” Afgezien van de enkele fietser en loper die we tegenkwamen was het verder erg rustig.

Na aankomst smaakten het bier en de vruchten-sorbet extra lekker. Het mooie weer en goede gezelschap zorgden voor een fantastische loop die nog lang in de herinnering zal blijven hangen.

Foto’s Frans Evenblij

PaasHaaswijkloop 2013

Vandaag werd de PaasHaaswijkloop weer gelopen. Het was koud maar zonnig. Hieronder een korte sfeer impressie van de enthousiaste warming-up tot de vrolijk finish.
De uitslagen volgen z.s.m.

Klik hier om de foto’s direct op picasaweb te bekijken.

Foto’s: Frans Evenblij

Wit Winters Wassenaar

XL heeft afgelopen zondag weer eens in de duinen rondom Meijendel gelopen. Deze keer werden we getrakteerd op een waarlijk fantastisch sneeuwlandschap.
Klik hier om de foto’s direct op picasaweb te bekijken.


Foto’s Frans Evenblij

Training 20 jan. Duinen Katwijk

Het was koud en guur, maar ook erg mooi. De foto in het donker is vrijdagavond gemaakt in hetzelfde gebied.

Foto’s Frans Evenblij

Bosloop 2013 in foto’s en video

Enkele van onze leden in actie tijdens de Bosloop 6 januari.
Foto’s Marc Willemsen, Filmpje Willem Bast