Agenda > Fysio advies >> data spreekuur fysiotherapeut Ruben van der Meer (op afspraak!)

woensdag 2 mei fysiotherapeut aanwezig

Woensdag 18 april is fysiotherapeut Ruben van der Meer of Björn van Reijn weer aanwezig. Heb je klachten of vragen neem dan tevoren contact op: ruben.vd.meer@live.nl Voor meer informatie zie de introductie op de website.

De data waarop de fysiotherapeut aanwezig is zijn ook te vinden in trainingsschema, op de website te vinden via Agenda > Trainingsrooster en -schema.

woensdag 6 en 20 september fysiotherapeut aanwezig

Op woensdag 6 en 20 september is fysiotherapeut Ruben van der Meer of Björn van Reijn weer aanwezig bij Pecos. Heb je klachten of vragen neem dan tevoren contact op: ruben.vd.meer@live.nl Voor meer informatie zie de introductie op deze website.

woensdag 3, 17 en 31 mei – fysiotherapeut aanwezig

Op woensdag 3, 17 en 31 mei is fysiotherapeut Ruben van der Meer of een collega weer aanwezig bij Pecos. Heb je klachten of vragen neem dan tevoren contact op: ruben.vd.meer@live.nl Voor meer informatie zie de introductie op deze website.

woensdag 5 en 19 april – fysiotherapeut aanwezig

Op woensdag 5 en 19 april is fysiotherapeut Ruben van der Meer of een collega weer aanwezig bij Pecos. Heb je klachten of vragen neem dan tevoren contact op: ruben.vd.meer@live.nl Voor meer informatie zie de introductie op deze website.

woensdag 8 en 22 maart – fysiotherapeut aanwezig

Op woensdag 8 en 22 maart is fysiotherapeut Ruben van der Meer of een collega weer aanwezig bij Pecos. Heb je klachten of vragen neem dan tevoren contact op: ruben.vd.meer@live.nl Voor meer informatie zie de introductie op deze website.

woensdag 8 en 22 februari – fysiotherapeut aanwezig

Op woensdag 8 en 22 februari is fysiotherapeut Ruben van der Meer of een collega weer aanwezig bij Pecos. Heb je klachten of vragen neem dan tevoren contact op: ruben.vd.meer@live.nl Voor meer informatie zie de introductie op deze website.

woensdag 11 en 25 januari – fysiotherapeut aanwezig

Op woensdag 11 en 25 januari is fysiotherapeut Ruben van der Meer of een collega weer aanwezig bij Pecos. Heb je klachten of vragen neem dan tevoren contact op: ruben.vd.meer@live.nl Voor meer informatie zie de introductie op deze website.

woensdag 7 en 21 december – fysiotherapeut aanwezig

Op woensdag 7 en 21 december is fysiotherapeut Ruben van der Meer of een collega weer aanwezig bij Pecos. Heb je klachten of vragen neem dan tevoren contact op: ruben.vd.meer@live.nl Voor meer informatie zie de introductie op deze website.

woensdag 9 en 23 november – fysiotherapeut aanwezig

Op woensdag 9 en 23 november is fysiotherapeut Ruben van der Meer of een collega weer aanwezig bij Pecos. Heb je klachten of vragen neem dan tevoren contact op: ruben.vd.meer@live.nl Voor meer informatie zie de introductie op deze website.

woensdag 14 en 28 september – fysiotherapeut aanwezig

Maak een afspraak met Ruben; hij komt vrijblijvend naar Pecos toe.

Meer informatie over Ruben vind je hier.