Agenda > Activiteiten agenda >> alle ‘bijzondere’ activiteiten

Online ALV op 19 mei om 20:00

Dit jaar zal de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Loopgroep Oegstgeest op woensdag 19 mei plaatsvinden om 20:00. Weer digitaal, zoals afgelopen oktober. De agenda en de stukken hebben jullie allemaal ontvangen. Afgelopen dinsdag is ook de link naar de vergadering gestuurd. Lees meer

Alle loopactiviteiten afgelast m.i.v. 14 oktober

We voelden het eigenlijk met zijn allen al aankomen. De persconferentie van 13 oktober jl. was helder en duidelijk; sporten in groepsverband is niet meer toegestaan voor de komende 4 weken.

In overleg met het TK (Trainersoverleg Klein) hebben we besloten om vanaf morgenavond (woensdagavond 14 oktober ) het (hard)lopen met de club voor de komende 4 weken stop te zetten. Vanwege de ernst van de situatie en het goede voorbeeld dat wij willen geven. Dat betekent dat er geen trainingen in verenigingsverband georganiseerd worden op de gebruikelijke trainingsmomenten op woensdagen, vrijdagen en zondagen. Ook niet in kleine groepen van 4 personen. Dit laatste vanwege de belasting van de trainers.

De bootcamp zal online worden gegeven op donderdagavonden. De basiscursus zal tot nader order worden uitgesteld.

Op de website staat het schema voor de komende weken, deze kan je gebruiken als je zelf gaat lopen. Heb je vragen aan een trainer, stel ze dan via TK@Loopgroepoegstgeest.nl

Ga je samen met iemand lopen zorg er dan voor dat je je beperkt tot 2 of 3 mensen en houd goed afstand. Wil je met iemand afspreken en je hebt geen gegevens, laat dan een bericht achter op het Forum (board: Lopen in crisistijd (hardlopen) of board: Wandelgroep (wandelen)).

Wij snappen dat deze maatregel ingrijpend is. Tegelijkertijd willen wij duidelijkheid scheppen voor iedereen. Als de situatie verandert en er wel weer in groepsverband getraind mag worden, laten we jullie dat zo snel mogelijk weten.

Namens het TK en het bestuur,
Arnoud
Voorzitter
voorzitter@Loopgroepoegstgeest.nl

Update coronaregels

Afgelopen zomermaanden zijn we met de trainingen weer een beetje teruggegaan naar normaal.

Nog even de belangrijkste uitgangspunten over corona op een rijtje: Lees meer

Duintrainingen hervat

Zondag 6 september wordt er voor het eerst in een half jaar weer een duintraining georganiseerd! Hartstikke fijn dat er weer de mogelijkheid is om door woestelingen over de Coepelduynen gejaagd te worden. Wel is er in de afgelopen maanden het een en ander veranderd. Hieronder nieuws over parkeerkosten en koffiedrinken bij het Strandhuys.

Verzamelen op de parkeerplaats aan de Sportlaan, te Katwijk. Training begint om 9:30. Lees meer

Alle trainingen tot 1 juni afgelast

Update 23 maart: Kabinet verbiedt alle bijeenkomsten met meer dan drie mensen tot in elk geval 1 juni. Geen trainingen of activiteiten dus bij de Loopgroep tot die tijd.

 

Oorspronkelijk bericht:

In verband met het coronavirus adviseert de Atletiekunie (in navolging van NOC*NSF) dat in ieder geval tot en met 31 maart alle sportactiviteiten worden afgelast. Onze loopgroep neemt dit advies over. Er zijn de komende weken dus geen clubtrainingen.

Je ontvangt bericht zodra we weer gaan trainen, of wanneer trainingen na 31 maart ook geschrapt zouden worden.

Workshop hardlooptechniek op 8 maart bij Runnersworld

Wil je je looptechniek veranderen en/ of inzichtelijk maken op een professionele manier? Dan is dit je kans! Bewegingswetenschapper Shane Benzie de bewegingscoach van Eliud Kipchoge en vele andere Keniaanse lopers komt naar Runnersworld Leiden! Lees meer

Kerstborrel

Op woensdag 18 december organiseert de barcommissie wederom haar befaamde kerstborrel na afloop van de training. Zo sluiten we gezellig het jaar af met een hapje en een drankje. Komt allen!

Great Breweries 2019

Runnersworld Leiden organiseert i.s.m. Leiden Road Runners Club een eendaags hardloopevenement op zondag 12 mei 2019. Samen met onze klanten en leden van de LRRC reizen we per touringcar af naar Puurs (België) om mee te doen aan de 4e editie van de Great Breweries 25KM.

Voorwaarde is dat je de 25KM volbrengt in 2 uur 45 minuten. Na afloop is er een bijzonder gezellige afterparty i.s.m. de sponsors van het evenement. Het parcours gaat door de brouwerijen van Duvel (start), Palm en Karmeliet. Het is een vlak parcours, maar soms off road. De inschrijving gaat open op 19 december (zelf doen). Je deelname dien je bij ons via info@runnersworldleiden.nl aan te melden vanwege de busreis (kosten worden naderhand bekend gemaakt).

Sfeerimpressie? Kijk het filmpje en je bent verkocht. Wees er snel bij!

ZZ Circuit!

De Loopgroep Oegstgeest  beveelt iedereen van harte het ZZ Circuit aan!

Deze serie van acht hardloopwedstrijden (waarvan wij er ook een samen met Leiden Atletiek organiseren!!) is een geweldige manier om alle trainingskilometers om te zetten in een (gezellige!) prestatie. Lees meer

Duintraining 2 september 2018

Zondag 2 september gaan we weer lekker lopen in de duinen bij Katwijk. Lopen op een wisselende ondergrond is hartstikke goed voor je. Je bouwt meer kracht op in je benen en daardoor krijg je ook sterke bovenbenen en enkels. Lees meer