Nieuwsbrief nr 57 – 18 juni 2009

Graag sturen we deze oproep door van het succesvolle (21e van de 273) Roparun team “weRUNtogether” dat voor een groot deel uit leden van de Loopgroep Oegstgeest bestaat.

De Roparun mag dan afgelopen zijn … weRUNtogether gaat zeker door!

Graag willen we jullie attenderen op een activiteit waar we zoveel mogelijk weRUNtogether-teams aan willen laten deelnemen.

Op vrijdag 26 juni aanstaande – vanaf 19.00 uur – wordt er een enorm gezellige en voor iedereen toegankelijke estafette georganiseerd bij atletiekvereniging de Spartaan in Lisse, waar een team van 4 lopers (dames, heren of gemengd) ieder een afstand van 5,1 kilometer (snel parcours over asfalt) aflegt.

Voor elke deelnemer wordt een heerlijke pastamaaltijd geserveerd, verzorgd door een van de sponsoren Grand’Italia.

De inschrijving is slechts drie euro per persoon. Meer mag natuurlijk ook, dat gaat in de sponsorkas 😉

Voor meer informatie over de estafette:

http://www.spartaan.net/estafette/

Graag zou ik zoveel mogelijk personen inschrijven, dus ik wil ook alle leden van Loopgroep Oegstgeest uitnodigen om deel te nemen aan de estafette. De filosofie achter weRUNtogether kan niet mooier worden uitgedragen dan door zoveel mogelijk mensen op de been te krijgen! Het zou toch geweldig zijn om een flink aantal weRUNtogether-teams te kunnen inschrijven!

Graag hoor ik wie aanwezig wil zijn bij de ING Estafette in Lisse op vrijdag 26 juni.

De inschrijving sluit op 21 juni as., dus graag hoor ik van je voor zaterdag 20 juni 15:00u.

Esther Devilée
info@weruntogether.nl
Voor meer informatie over weRUNtogether: http://www.weruntogether.nl/

Nieuwsbrief nr 56 – 5 juni 2009

Vierde (en laatste) nieuwsbrief Commissie van Wijzen

Beste allemaal,

Vorige week woensdag (27 mei) zijn tijdens de algemene ledenvergadering onze bevindingen besproken. We mochten ons verheugen in een grote opkomst (ruim 40 leden). We willen jullie via deze nieuwsbrief, voor zover je niet zelf aanwezig was, de belangrijkste resultaten op een rijtje zetten. Het officiële verslag van de vergadering zal zo snel mogelijk worden verspreid.

De vergadering ging akkoord met onze conclusies, om in de toekomst met een klein nieuw bestuur (3 à 4 leden) verder te gaan, dat uitvoerende taken overlaat aan een voorlopig beperkt aantal commissies (trainerscommissie, commissie communicatie en een commissie sociale evenementen. De trainerscommissie zal o.l.v. een coördinator (Johan de Groot) aan de slag gaan om een nieuw hecht trainersteam tot stand te brengen, dat weer met plezier aan de slag kan.

Nadat het demissionaire bestuur hartelijk was bedankt voor haar inzet voor vereniging in afgelopen periode (Willem Bast, Marion Kanbier, Ewoud Kraaij, Leendert-Jan van Splunter, Natalie Verzendaal), werden de kandidaat bestuursleden (Bas Abspoel, Nico Gijsman en Ad Jansen) aan de leden voorgesteld. Met een ruime meerderheid van de stemmen werden alle 3 gekozen tot nieuw bestuurslid.

Over de door ons voorgestelde samenstelling van de trainersgroep bestond helaas nog onvoldoende draagvlak. Bovendien lieten ons een aantal trainers weten te zullen stoppen als trainer. Het nieuwe bestuur liet weten met grote prioriteit te gaan werken aan de  samenstelling van de trainerscommissie.

Onze taak zit erop. We hopen dat de gezelligheid weer voorop gaat lopen en dat wij daar ons steentje aan hebben kunnen bijdragen. We wensen het nieuwe bestuur succes en hopen dat de vele vrijwilligers zich met plezier zullen blijven inzetten voor de vereniging.

Met vriendelijke groet,

Mark van der Vlies, Liesbeth van den Haak, Christophe Hermans, Ingeborg Gonizzi (en Wyb Kusters).