Nieuwsbrief nr 63 – 2 november 2009

Trainingsschema november

Zie de bijlage voor het schema van november, met excuses voor de late verzending.

Agenda november

15 nov.: Zevenheuvelenloop, Nijmegen
18 nov.: Inschrijven Zorg en Zekerheid Circuit, Fiks

Uit de bestuurskamer

Contributie 2010

We zitten alweer in november en stevenen af op 2010. Dit betekent dat dezer dagen bij iedereen de factuur voor de contributie 2010 op de deurmat valt. We willen eenieder eraan herinneren dat beëindiging lidmaatschap vóór 18 november a.s. schriftelijk bij de ledenadministratie kenbaar moet zijn gemaakt (zie huishoudelijk regelement art. 2.4). Dit is voor de ledenadministratie een zeer belangrijke deadline omdat kort daarna de
peildatum van de Atletiekunie ligt voor de contributies 2010.

Ledenadministratie

Per 27 oktober jl. is de ledenadministratie door Annemarieke Mulder overgedragen aan Hermien Bruin.
“Annemarieke, hartelijk bedankt voor je belangrijke bijdrage aan de continuïteit in de afgelopen 5 maanden. Je hebt ondanks de extreme drukte op je werk de
ledenadministratie keurig op orde gehouden. En … vooral veel succes en gewenst met je sportieve comeback. Goed om je weer tussen de beginners te zien!”

Van de trainers

Hoe bevallen de trainingen? Laat het ons weten!
We zijn dit seizoen gestart met flink wat wijzigingen in zowel de trainingen als de trainersgroep. Met inmiddels twee maanden achter de rug, zijn we benieuwd wat jullie bevalt en welke verbeterpunten of tips jullie hebben. We horen dit graag van je, bij voorkeur per mail. Dit kan naar alle trainers, trainers@loopgroepoegstgeest.nl, of naar de voorzitter van de trainersgroep, menno@jonkers.com.

Nieuwe beginnersgroep gestart

Afgelopen woensdag is de nieuwe Basiscursus Loopsport gestart. We hebben zo’n 25 deelnemers, waarvan 6 herintreders (leden die er even uit zijn geweest). Een mooie opkomst en een gezellige groep. De begeleiding gebeurt dit jaar door Joop, Liesbeth en Menno.

Samen met de trein naar de Zevenheuvelenloop

Frans van den Berg inventariseert wie er allemaal op 15 november met de trein naar de Zevenheuvelenloop gaan. Hij regelt dan dat we allemaal dezelfde trein pakken. Meld je bij hem aan: bergberg@euronet.nl .

Zorg en Zekerheidcircuit 2009-2010

Met de Ter Specke Loop start op 6 december de 15e editie van het ZenZ circuit. Voor nieuwe leden: het Zorg en Zekerheid Circuit is een serie van 7 prestatielopen in de regio tijdens het winterseizoen waarvan de zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid de hoofdsponsor is. Je kunt per loop deelnemen of voor het circuitklassement gaan. De tweede in de serie, de “Runnersworld Leiden Bosloop” organiseren wij samen met Leiden Atletiek en onze sponsor Runnersworld Leiden.
Voor iedereen: nieuw is dat we vanaf nu met elektronische tijdregistratie gaan werken. Dat betekent minder vrijwilligerswerk rond de start en finish, maar (veel) meer werk bij het uitdelen en innemen van de chips. Meer daarover in het komende Looporgaan.
Ook nieuw dit jaar is de GeZZinsloop voor kinderen tot 12 jaar met ouders of andere familieleden. Dit vervangt de kinderloop die voorafgaand aan de Bosloop werd gehouden maar daar organisatorisch los van stond.
Inschrijven: Op woensdag 18 november is er na de training gelegenheid voor voorinschrijving bij Fiks. Let op: op het moment van versturen van deze nieuwsbrief staat op de website van het ZenZ circuit 4 november, dat is een foutje.

Voor meer informatie zie www.zorgenzekerheidcircuit.nl . Voor vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met Willem Bast, w.l.bast@planet.nl .

New York Marathon

Hot news from the Big Apple: gisteravond (voor ons) zijn twee leden van de Loopgroep Oegstgeest gefinished met mooie tijden:
Richard Dieben in 3:28:57
Ad Jansen in 4:03:32
Alice Hagens (loopt tegenwoordig bij DRV maar is voor velen nog een goede bekende) zette 4:14:35 op de klok.

Redactie Nieuwsbrief nieuwsbrief@loopgroepoegstgeest.nl