zondag 27 januari alternatieve strandloop

Het weer werkt nog steeds niet mee. De stoepen liggen nog vol met natte sneeuw en smurrie. Het is flink aan het dooien maar of het snel genoeg gaat is lastig in te schatten. Vannacht kunnen er nog sneeuw en ijzel vallen. De Z&Z loop in Uithoorn is zojuist afgelast. Wij hebben daarom besloten om de normale training van morgen, zondag 27 januari, te laten vervallen.

Als alternatief bieden we weer een strandloop aan. We vertrekken om half tien vanaf FIKS en rond tien voor tien vanaf de gewone startplaats in Katwijk (de parkeerplaats aan het eind van de Sportlaan).

Hopelijk tot ziens morgen, Frans van den Berg

Training 20 jan. Duinen Katwijk

Het was koud en guur, maar ook erg mooi. De foto in het donker is vrijdagavond gemaakt in hetzelfde gebied.

Foto’s Frans Evenblij

Zondag 20 januari strandtraining

Helaas is het lopen met groepen in en om Oegstgeest nog steeds niet verantwoord. De normale geplande training vanaf FIKS komt daarom te vervallen. Als alternatief wordt er wel een strandloop in Katwijk georganiseerd. We vertrekken om half tien vanaf FIKS en rond kwart voor tien vanaf de gewone startplaats in Katwijk (de parkeerplaats aan het eind van de Sportlaan).

 

Bosloop 2013 in foto’s en video

Enkele van onze leden in actie tijdens de Bosloop 6 januari.
Foto’s Marc Willemsen, Filmpje Willem Bast

Documentaire “Onze Marathon”

De Leidse filmmaker Rob de Boer heeft een documentaire gemaakt over de Leiden Marathon in mei van dit jaar. Onder de naam ‘Onze Marathon’ is de film in première gegaan op Leids Film Festival in oktober en is ook op TV West vertoond. Klik op Read more en log in om de film te zien.

Lees meer