Zomertrainingen

Zomer trainingen:

Jawel de zomer is weer aangebroken en dit betekend dat het zomerrooster binnenkort ingaat. Het zomerrooster start Woensdag 3 Juli en loopt tot 8 september.
Tot aan de schoolvakantie zijn er voor alle groepen trainers beschikbaar, vanaf 21 juli t/m 8 september is er een trainer van dienst. Daarnaast zal Brian op de zondagen een loop organiseren voor diegenen die kort en langzaam willen lopen.

Let op!!! In deze periode zal de training op Zondag al om 9 uur starten om de ergste warmte voor te zijn.

De baan is op vrijdagavonden vanaf 20.00 uur wel beschikbaar voor degenen die bv voor een marathon willen trainen, maar er wordt geen training georganiseerd. Liefhebbers zullen dit zelf af moeten spreken.

Het schema is vrij rustig (Lang loopt bv maximaal 70 minuten) dus mensen die willen trainen voor Katwijk of een andere lange afstand kunnen het beste Joop om een schema vragen.

Nieuwe club shirts

De nieuwe clubshirt zijn klaar en zijn al hier en daar te signaleren. Gemaakt van functioneel hardloopmateriaal en dus zeer geschikt te dragen tijdens de trainingen en wedstrijden. Ze zijn helder blauw, een kleur die iedereen wel goed staat, met een zwart accent achterop. Op de rug staat ons nieuwe club logo ontworpen door Jasper Anker. Voorop zijn de logo’s te zien van onze sponsoren; aannemersbedrijf Barendse en Lopers company Leiden. Er zijn dames en heren modellen.

De shirt waren 22,50 bij de eerste bestelronde en gratis voor de vrijwilligers met dank aan de sponsor. Hierna zijn de shirt op woensdagavond te koop bij de bar voor 27,50.

Vanaf 14 Juni baantraining op de nieuwe baan van Leiden Atletiek

Vanaf 10 Juni mag de baan door atleten betreden worden en dus kunnen we de baantrainingen weer houden op de atletiekbaan in Leiden.
De eerste training van de loopgroep op de nieuwe baan in leiden zal zijn op vrijdagavond 14 Juni om 8 uur.

We mogen nog niet op het gras, maar de baan is inmiddels vrijgegeven voor gebruik en wij mogen er ook weer gebruik van maken. Het goede nieuws is dat Roel Hendriksen heeft aangeboden om de baantraining te helpen begeleiden. Roel is een ervaren baantrainer en we zijn blij dat hij ons komt versterken. De trainers willen de gelegenheid gebruiken om weer wat meer loopscholing te geven. De baantraining is in principe geschikt voor lopers van alle leeftijden en snelheden. Dus wil je beter leren lopen, kom dan vaker naar de baan vanaf komende vrijdag.

Aanvang 20.00 uur, graag op tijd aanwezig zijn. Kleedgelegenheid is aanwezig.
Locatie: bij de kantine van Leiden Atletiek, ingang bij Anthonie Duijcklaan 12
http://www.leidenatletiek.nl/

Benodigdheden: een horloge of stopwatch is handig om je eigen tijden te controleren.

Namens de trainers,

Frans, Joop en Roel

Opening nieuwe baan uitgesteld

Doordat het weer de laatste twee weken niet meegewerkt heeft (te nat en te koud) heeft de afronding van het aanbrengen van de bovenlaag vertraging opgelopen. Gevolg hiervan is dat het geplande openingsevenement op donderdag 30 mei niet door kan gaan.De Gouden Spike al dit jaar op zondag 9 juni gehouden worden op de baan van AAV’36 in Alphen aan den Rijn.
Voorlopig zullen de baantrainingen op vrijdag gehouden worden op de atletiekbaan in Katwijk.