Startschot Bosloop


Zaterdag 4 januari viel aan voorzitter Marcel de taak om het startschot te geven voor de Z&Z Runnersworld Bosloop. En nee Marcel is niet aan het bellen, maar houdt zijn vinger in zijn oor. Wellicht niet onverstandig wanneer je een pistool wilt gaan afschieten vlak naast dat oor….

Z&Z Circuit Runnersworld Leiden Bosloop

De Runnersworld Leiden Bosloop op 5 januari

Ja, u leest het goed: de Runnersworld Leiden Bosloop. Een nieuwe en toch vertrouwde naam. Onze sponsor, de winkel van Peter en Carola in de Burgsteeg, keert per 1 januari 2014 terug in de Runnersworld keten. De naam van de Bosloop wordt dus weer zoals deze tot en met 2011 was. Nog een verschil met vorig jaar en toch vertrouwd: we starten op de vernieuwde atletiekbaan van Leiden Atletiek. Langs het parcours wordt u begeleid door een legertje vrijwilligers van vooral Loopgroep Oegstgeest. Hieronder alle praktische informatie:

Parkeren
De parkeerruimte direct bij Leiden Atletiek is beperkt. Wij raden u sterk aan te parkeren op de parkeerterreinen aan de Oegstgeesterweg. Bij vv UVS (TomTom: Leiden – Groene Maredijk) of vv Lugdunum (TomTom: Leiden – Oegstgeesterweg 2) is er volop ruimte. Via de achter-uitgang van vv UVS is het door de Leidse Hout naar Leiden Atletiek ca. 500 m. (in-)lopen. Zie ook het kaartje op de website van Leiden Atletiek.

Inschrijving
De inschrijving is net als vorige jaren vanaf 9:30 in de aangrenzende Woutertje Pieterse school aan de Houtlaan / hoek Antonie Duyklaan. Zie ook het hierboven genoemde kaartje.
Tip: na de Bosloop zijn er nog 5 wedstrijden in het circuit. Bij 4 of meer deelnames is het al voordeliger om voor het circuit in te schrijven.

Starttijden
10:30 uur   GeZZinsloop ca. 1,5 km.
11:00 uur   10 en 15 km
11:10 uur   5 km

Parcours
Klik hierboven op de afstand voor een parcourskaartje. De route van de 15 km. is vrij ingewikkeld, maar het wordt goed aangegeven. Voor een optimale voorbereiding vliegt onze Leidse Houtduif u even voor. Klik hier voor het filmpje van ruim 4 min.

Voorzieningen
De kleedkamers en toiletten vindt u bij de atletiekbaan, net voorbij de kantine. Er worden extra toiletten geplaatst.

Als extra service bieden wij ook nu weer de mogelijkheid van een sportmassage aan. U vindt het team staan in het gebouwtje tegenover de kantine van Leiden Atletiek.

Natuurlijk krijgt u bij het volbrengen van een van de afstanden een herinnering van de hoofdsponsor Runnersworld Leiden.

Wij wensen alle deelnemers, de organisatoren en andere vrijwilligers van het Zorg en Zekerheid Circuit een sportief en gezond nieuw jaar!

Organisatieteam Bosloop
Leiden Atletiek en Loopgroep Oegstgeest