Praktijk v. Fysiotherapie Ruben van der Meer

Logo-Ruben-van-de-Meer-300x254Wie zijn wij?

Wij zijn Ruben van der Meer en Bjorn van Reijn van de Praktijk v. Fysiotherapie Ruben van de Meer uit Warmond. Onze praktijk is gevestigd in het sportcentrum Health Club Pro Life. Sinds september 2014 is onze praktijk verbonden aan de loopgroep Oegstgeest.

Onze missie

Wij zien het als onze missie om leden van Loopgroep Oegstgeest voor langdurige blessures te behoeden. En indien er toch klachten optreden, de loper zo snel mogelijk weer in staat te stellen om klachtenvrij te kunnen trainen.

Spreekuur bij Loopgroep Oegstgeest

Twee keer in de maand zullen wij bij Pecos, speciaal voor de leden van de Loopgroep Oegstgeest, een gratis blessurespreekuur organiseren. Tijdens deze korte intake zullen wij eventueel wat aanvullend onderzoek doen en u daarna van advies voorzien over de blessure waar u mee loopt. Hierna is de keus geheel aan u, wat uw vervolgstappen zijn. Maar mocht u door ons behandeld willen worden dan zullen we een afspraak met u maken waarbij wij u graag verwelkomen in onze praktijk in Warmond.

Onze werkwijze

Wij bieden een totaalconcept aan op basis van een uitgebreide intake en onderzoek, gevolgd door een behandeltraject op maat. Onze specialiteit ligt in het vinden van de oorzaak van uw klachten door op zoek te gaan naar afwijkende standen van de diverse gewrichten, in plaats van het behandelen van het symptoom. Wanneer iemand bijvoorbeeld last heeft in de kuit, lossen wij dit regelmatig op door diverse standscorrecties toe te passen in de enkel. Spanning in de kuit is namelijk vaak afkomstig van het niet goed bewegen van het enkelgewricht. Dit leidt dus vaak tot korte succesvolle behandeltrajecten en is daarnaast ook juist erg effectief voor de lange termijn!

Omdat onze praktijk gevestigd is in het sportcentrum Health Club Pro Life kunnen wij voor een revalidatietraject gebruik maken van een grote diversiteit aan fitnessapparatuur en een tweetal zalen voor specifieke stabiliteit- en coördinatietrainingen. Mochten wij er zelf niet uitkomen, dan hebben wij korte lijntjes met diverse specialisten (zoals sportartsen en orthopeden) in het Alrijne Ziekenhuis Leiden en Leiderdorp.

Wanneer aanwezig bij de Loopgroep?

Onze aanwezigheid, op de woensdagavond, zal twee keer in de maand worden aangekondigd in de Nieuwsbrief of in een Nieuwsflits. Als er klachten zijn, of u heeft vragen dan kunt u reageren via de mail. In de loop van de woensdag laten wij u weten welk tijdstip er voor u gereserveerd is. Ruben of Bjorn zullen die avond voor u klaar staan bij Pecos om een advies aan u te kunnen uitbrengen.

Wij komen op verzoek dus vergeet ons niet te mailen!

Praktijk v. Fysiotherapie Ruben vd Meer

Veerpolder 6
2361 KV  Warmond
Gevestigd in Health Club Pro Life
T: 06-48275688
E: ruben.vd.meer@live.nl
www.fysio-rvdm.nl