Hardloopclinic van 0 tot 3 km

Op woensdag 23 september gaat de 12 weekse Hardloopclinic van 0 tot 3 km bij de Loopgroep Oegstgeest weer van start. Hier leer je, onder professionele begeleiding van gecertificeerde trainers, op een verantwoorde manier hardlopen: een langzame opbouw in combinatie van aandacht voor looptechniek is de sleutel tot succes.
Deze clinic krijgt in het nieuwe jaar vervolg met de van 3 tot 5 km clinic. Het doel is dan de PaasHaaswijkloop, een gemoedelijke wedstrijd in Oegstgeest waarbij elke deelnemer 5 km aan 1 stuk kan uitlopen.

Vorig jaar heeft de combinatie van beide clinics (toen nog de basiscursus) geweldige resultaten opgeleverd. Het einddoel, aan een stuk 5 km hardlopen, is met glans gehaald.
De ervaringen zijn uitermate positief: “Ik wilde op een verantwoorde manier 3 kilometer achter elkaar leren rennen, nooit gedacht dat ik dat kon”, “Conditie erbij, kilo’s eraf”, “De groep heeft me zoveel meer gemotiveerd dan lopen met een app, ik heb met plezier gelopen, de tijd vloog voorbij”.

Heb je geen of bijna geen loopervaring en lijkt het je leuk ook van start te gaan?
De eerste training start op woensdag 23 september om 20:00 uur bij Korfbalvereniging Fiks, Van Houdringelaan in Oegstgeest.
Je hoeft alleen maar met hardloopkleding te verschijnen!

Lees de informatie en meld je aan.

Voor vragen en aanmeldingen kun je mailen met de coördinator Joop Vlieg: basiscursus@loopgroepoegstgeest.nl

 

Hardlopen in Oegstgeest voor iedereen

Oegstgeester Courant 29-08-2015

IMG_20150828_134446