03 Feb 2016 – Alleen voor leden: start training voor de halve marathon Leiden op zondag 22 mei.

Welkom op onze nieuwe website!

== Van onze voorzitter ==
Door de energieke inzet van een aantal van onze leden, kijken jullie nu naar een volledig vernieuwd digitale omgeving van ons club. Zonder anderen te kort te willen doen, wil ik graag mijn dank en bewondering uitspreken voor de inspanningen van Yvette Scheltema, Frans Evenblij en Geralda Odinot! Het is fantastisch wat jullie met elkaar hebben neergezet en ik ben ervan overtuigd dat dit platform door de club met enthousiasme zal worden gebruikt.

De website is gemaakt op basis van laatste en meest gangbare technieken. Dat houdt in, dat de website ook toegankelijk is op andere platforms dan je computer, bijvoorbeeld je smartphone of je tablet. Dat maakt het allemaal nog gemakkelijk om met elkaar in verbinding te komen en te blijven. In ons clubhuis bij Pecos is een uitstekende, gratis wifi verbinding, dus ook daar kun je ter plekke de trainingsschema’s e.d. consulteren.

Tot zover de vormgeving en de techniek. Waar het uiteindelijk allemaal om draait is natuurlijk communicatie. Mag ik jullie uitdagen om deze website samen in gebruik te nemen en er ook actief gebruik van te gaan maken? Stuur eens iets in, een nieuwtje, een leuke foto met een paar regels over jouw loopbelevenissen of attendeer andere clubgenoten eens op dat fantastische artikel over lopen of dat unieke loopje waar je anders nooit op was geattendeerd.

Jullie complimenten aan de communicatiecommissie kun je niet beter tot uitdrukking brengen door vanaf nu te starten met het delen van jouw ‘nieuwtjes’!

Ik wil graag een artikel insturen

Bosloop 2016 – verslag en uitslag

Sportieve start 2016 met Loopgroep Oegstgeest!

Als vaste organisatie partner van de Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop zorgden de vrijwilligers van Loopgroep Oegstgeest, geflankeerd door de collega’s van Atletiek Leiden, voor een geslaagd loopfeest op 3 januari jl. Meer dan 1300 lopers, jong, oud, recreant en wedstrijdloper liepen schouder aan schouder over het prachtig uitgezette parcours door de mooiste stukken van Oegstgeest en Leiden. Een kleurrijk en levend bewijs van de stelling: ‘Lopen is voor iedereen‘. Lees meer