Bestuur 2016

FullSizeRender

Even voorstellen, het bestuur 2016!

Van links naar rechts: Arnoud (voorzitter), Claudine (secretaris en algemene zaken), Maurice (algemene zaken), Geralda (communicatie en PR), Rob (penningmeester)

Foto’s BBQ 26 juni

Triathlon Leiderdorp 14 aug. 2016 zoekt vrijwilligers

Op zondag 14 augustus a.s. is woonboulevard de Baanderij in Leiderdorp het strijdtoneel voor alweer de 24e editie van de Saton Optiek Triathlon Leiderdorp. Om deze dag tot een succes te maken is er dringend behoefte aan vrijwilligers. Ook zonder ervaring met de triathlonsport is helpen prima mogelijk!

Op alle 3 de onderdelen (zwemmen, fietsen en lopen) hebben we veel vrijwilligers nodig. Er zijn heel veel verschillende taken die voor, tijdens en na de wedstrijd vervuld moeten worden. Je kunt zelf je keuze aangeven wat jou het leukste lijkt om te doen. Enkele daarvan zijn:

  • Verkeersregelaars (e-learning van de SVNL)
  • Parkoersbegeleiding (triathleten de weg wijzen op het loop- en fietsparkoers)
  • Waterpostbemanning (waterbekertjes aangeven op het loopparkoers)
  • Toezicht in de wisselzone (parc fermée) tijdens de wedstrijd
  • Opbouw en afbreken (zaterdag en zondag na de wedstrijd)

Wil jij het mogelijk maken dat een grote duursport wedstrijd  georganiseerd wordt bij jou in de buurt, aarzel dan niet langer en geef je op! Op de dag zelf ontvang je een mooi t-shirt, een lunchpakket en diverse kortingsbonnen.

Aanmelden als vrijwilliger of wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar: triatlondezijl.vrijwilligers@gmail.com. Alvast bedankt voor je inzet!

Miranda Geurts
Ingrid Peters
Yolanda Evenblij
(Coördinatoren vrijwilligers)

banner14

Schilders gezocht!

De buitenkant van het clubhuis van Pecos moet geschilderd worden. Misschien heb je de oproep op het prikbord al gezien waarin leden met enige (huis-)schilderervaring worden opgeroepen om één of meer dagdelen mee te helpen. Het zou leuk zijn als ook leden van Loopgroep Oegstgeest een handje meehelpen.

In principe moet het zoveel mogelijk in het weekend gebeuren, vanaf 4 juni. Uiteraard afhankelijk van het weer. Heb je juist alleen doordeweeks tijd is er wellicht wat te regelen. Heb jij zin en tijd, neem dan contact op met deze mensen van Pecos:

Robert Kruijt: 06-40663501, robertkruijt@hotmail.com
Ronald Rijsdorp: 06-54697478, ronald@rijsdorp.nl

Zondag 26 juni: barbecue!

potluck2014

potluck 2014

De Pot Luck-formule van de afgelopen jaren was een groot succes. En toch, verandering van spijs doet immers eten, gaan we dit jaar iets anders doen. Het wordt een barbecue, en wel op zondag 26 juni. Een mooie activiteit om onze accommodatie bij Pecos culinair eens goed uit te testen.
Leden, partners, kinderen… jullie zijn van harte welkom vanaf 16.00 uur. Voor deelname aan deze uiteraard weer goed verzorgde seizoenafsluiting vragen we een kleine bijdrage. Volwassenen: € 7,50, kinderen (<16 jaar): € 2,50.

Aanmelden
Om erbij te zijn meld je je aan bij de barcommissie (op de woensdagavond). Die houdt een deelnemerslijst bij en ontvangt graag tegelijkertijd je bijdrage. De inschrijving sluit woensdagavond 22 juni.
Mis deze gezellige clubactiviteit niet en meld je op tijd aan!

Hoe loopt het? juni 2016

voorzitterkl(de redactie heeft nog geen statieportretten van het nieuwe bestuur ontvangen, dus moesten we een beroep doen op ons netwerk ;^)

“Schrijf jij even een stukje voor de nieuwsbrief?” was de vraag die ik 4 dagen na de ALV kreeg. Een mooi moment om ook het schrijfstokje van Marcel over te nemen. Goede gewoontes moet je voortzetten, dus met veel plezier pak ik die handschoen op.
Mensen maken de club. Dat is mijn stellige overtuiging. We zijn een enorme actieve club met velen die zich belangeloos inzetten om iedereen een fijne looptijd te geven. Dat is mooi en dat maakt me trots. In dat kader een paar highlights van de afgelopen maand, waarbij ik me direct besef dat ik niet alles kan benoemen.

Lees meer

WR4A-Erasmus

Roparun 2016 – door de ogen van de kok

WR4A-ErasmusHet Roparunteam “We Run 4 All” bestaat voor een groot deel uit clubgenoten en liep in het Pinksterweekend voor de 6e keer van Parijs naar Rotterdam: 521,6 km in 45 uur, 5 minuten en 45 seconden! Om zoveel mogelijk geld op te halen om de levensomstandigheden van mensen met kanker te verbeteren. Elk van de 8 lopers loopt anderhalve marathon in die 45 uur. Maar even zwaar is het voor de begeleiders.

Katja ging voor het eerst mee, als kok in het basiskamp en beschrijft die ervaring van diep uit haar hart:
Lees meer