17 Dec – Runnersworld Night Run

17 December organiseert Runnersworld de Night Run in Leiden: met een lamp op je hoofd rennen “door” en “over” bijzondere locaties in de Leidse binnenstad. Afstand rond de 6 km. Start om 18:00 vanuit de winkel. Max aantal deelnemers 150. De inschrijving is open, vol = vol. Klik hier voor alle informatie en inschrijving (onderaan, kies bij Onderdeel: Runnersworld Leiden). Het inschrijfgeld voor de Runnersworld Night Run bedraagt € 10,- en hiervan gaat € 2,50 rechtstreeks naar KiKa.

Kijk hier voor een filmpje van vorig jaar.

 

Zorg en Zekerheid Circuit 2017/2018

Met ingang van dit seizoen is de inschrijving bij de verenigingen vervangen door een online inschrijving waarbij je ook meteen met iDeal kunt betalen. Dit kan tot 31 Oktober! Je ontvangt je startnummers, chip en shirt tijdens de eerste loop in Mijdrecht.

Elk jaar doen meerdere leden mee met de gemoedelijke wedstrijden van het Zorg en Zekerheid Circuit: 8 loopjes in de omgeving met afstanden variërend van 5, 10 en 15 kilometer (soms is de langste afstand 10 Engelse Mijl of halve marathon).

Voor  €30,- krijg je 8x een startnummer en een functioneel T-shirt. Daarnaast betaal je € 5,- borg voor een chip die je tijd precies registreert. Schrijf je nu in en laat je trainer en medelopers weten dat je meedoet voor (eventueel) carpoolen.

De eerste loop is de Zilveren Turfloop op 5 November in Mijdrecht, de andere loopjes vind je in de Circuit Agenda en zullen via de site en nieuwsbrief worden meegedeeld.

Arnoud

Hoe loopt het? – oktober 2017

Flits!!! De maand lijkt wel om te vliegen! Ook het weer zit in een hogere versnelling. De afgelopen zondagen was het heerlijk weer, met dagen daarom heen gigantische plensbuien. Dat weerhoudt ons er niet van om te genieten van het lopen. Lees meer