Hoe loopt het? – juli 2019

Het zonnetje schijnt. De lucht is blauw. Loopgroeplopers vatten geen kou. Het is weer de tijd van het jaar dat het weer zo mooi is, dat we erover kunnen klagen. Dat belooft nog wat voor de rest van de zomer!

Lees meer

Jana: Ladiesrun in Rotterdam

Een vriendin met borstkanker inspireerde Jana geld in te zamelen voor het goede doel. 280 euro was binnen voor de start. Nu moest er nog even tien kilometer gelopen worden.

Lees meer

Martijn liep 24-uursestafette voor Ronald McDonaldfonds

Martijn liep in 24 uur met het team van de Hoeverunners de HomeRun van 240 kilometer van Den Haag naar Den Haag. Het begon soepel en vrij koel. Het werd erg warm en zoeken naar teamgenoten. Toch kwam het allemaal goed, met een prachtig eindbedrag voor het Ronald McDonaldfonds.

Lees meer

Bianca derde bij Trail d’Orval

Bianca liep in de Belgische Ardennen 53 kilometer met ruim 2600 meter hoogtemeters en kwam na 6:30:56 als derde binnen. Een fenomenale prestatie!

Lees meer

14 juli: brunch ter afsluiting van het seizoen

Beste lopers,

Als afsluiting van weer een mooi seizoen lopen is er traditiegetrouw een eetfestijn. Dit jaar is het een Franse brunch op quatorze juillet (zondag 14 juli).

Na de training staat alles klaar zodat we gezamenlijk heerlijk kunnen eten en drinken. Regina zal tijdens de brunch een heuse pubquiz verzorgen.

Inschrijven kan nog de komende week, er zijn geen kosten aan verbonden.

Schrijf je in via de lijst bij Pecos of email naar brunch@loopgroepoegstgeest.nl!

De barcommissie