Update coronaregels

Afgelopen zomermaanden zijn we met de trainingen weer een beetje teruggegaan naar normaal.

Nog even de belangrijkste uitgangspunten over corona op een rijtje: Lees meer

Gespreid verzamelen voor trainingen

De zomer is weer voorbij en het verzamelpunt wordt weer gezellig druk! Hierdoor wordt het houden van anderhalve meter afstand echter steeds lastiger, waardoor we uiteindelijk vaak op de weg staan. Hierom is er besloten om in vakken te verzamelen op en rond het parkeerterrein van FC Oegstgeest. Klik hier voor een overzicht. Voor overige coronaregels (update 30 augustus) klik hier.

Bootcamp: alleen nog op donderdag!

Corona bracht zelfs de LGO innovatie: een extra bootcamptraining op de donderdag bleek zo populair dat deze voortaan blijft bestaan en de bootcamp op de vrijdag vervangt. Lees meer

Laat je batterijen van je (loop!)verlichting vervangen

In de maand september kun je elke woensdag de batterijen van je verlichting laten vervangen. Vanaf 19:40 word je een voor een toegelaten tot het clubgebouw waar Maurice zal klaarzitten met een schroevendraaier in de aanslag.

Op deze manier kunnen we allemaal weer goed verlicht op pad!

Als je er dus vandaag niet was: niet getreurd! De hele maand september zit een van de bestuursleden klaar met batterijen.

Trailen met XL nu ook minder lang – welkom bij XM!

XL was voor corona de trailgroep die elke zondag door de duinen, het bos en over het strand liep. Op onverharde paadjes, soms helemaal geen paadjes, altijd in de natuur, met afstanden van (ruim) rond de 20 km. Jarenlang met Hermien als vaste trainer met elke week een goed doordachte en mooie route. Na een ontelbare hoeveelheid zondagen stopt zij nu hiermee. Haar evenaren kan niet, haar bedanken zeker wel! Hermien: bij deze ook vanaf deze plek! Lees meer