Basiscursus van start!

Afgelopen woensdag 27 oktober is de Basiscursus gestart met 22 deelnemers, onder wie 7 leden die het hardlopen weer oppakken na een hardnekkige blessure. Allemaal blije gezichten die beginnen aan een hardloopavontuur dat op 18 april eindigt met de 5 kilometer van de PaasHaaswijkloop.

Annemarieke, Els, Thomas, José, Dana, Esther en Geert begeleiden de deelnemers de komende periode. We houden jullie op de hoogte van de voortgang.

Gezocht: verhalen en foto’s voor Lustrumboek

We bestaan inmiddels al 21 jaar (een halve marathon!) en willen nog steeds stil staan bij ons 20-jarig bestaan. Dat zal ergens in 2022 worden. Dan willen we ook een mooi lustrumboekje uitdelen aan alle leden! Lees meer

Uitslagen Leiden Marathon

Onze leden waren weer goed vertegenwoordigd bij de Leiden marathon! Hieronder de tijden van onze helden. Niet op volgorde van snelheid, want bij de loopgroep staat gezelligheid voorop :)! De redactie neemt wel extra diep de pet af voor Jolanda en Bianca! Lees meer

Op (on)gebaande paden

Waar ik in de vorige nieuwsbrief aangaf dat er steeds meer mogelijk was, moeten we nu rekening houden met beperkingen – wederom doordat het coronavirus nog steeds actief rondwaart. Dit heb ik zelf ook ondervonden begin oktober toen eerst mijn vrouw Ingrid, en een paar dagen later ook ik, positief testte. Lees meer

Trainingsrooster en -schema november 2021

Het trainingsrooster (wie geeft er wanneer training?) voor november 2021 vind je hier (opent in nieuw tabblad).

Het schema vind je hier.

Let op! De trainingen beginnen normaliter op het grote parkeerterrein bij De Voscuyl. Klik hier voor een plattegrond met de verzamelpunten.

Meer aandachtspunten ivm de aangescherpte Corona regels:

  • Pecos alleen nog gebruiken om eventueel snel spullen weg te leggen en weer na de training te pakken (zorg dat je naar het toilet bent geweest voor de training);
  • bij het verzamelen 1,5 meter afstand houden van elkaar;
  • de coffee-to-go op zondag (bij droog weer) wordt buiten gegeven. Voor koffie bij het Strandhuys na de duintraining is wel de QR-code met ID bewijs nodig.

ComputerCare zoekt medewerker!

ComputerCare is dé specialist voor de reparatie en onderhoud van smartphones, tablets en computers. Naast de reparaties, is ComputerCare ook het servicepunt voor praktisch alle koeriersdiensten: DHL (Parcel+Express), UPS, DPD, GLS, Homerr, Mondial Relay, Wish en VanavondBezorgd. Lees meer

Geen training zondag – shirts passen uitgesteld

I.v.m. de Leiden marathon is er zondag geen training. Mocht je je routine missen, ga dan langs de route staan en moedig je loopgroepgenoten aan! Nieuwe shirts passen om te bestellen kan op 17 oktober bij de volgende zondagtraining!

Deel je ervaringen als je in Leiden loopt!

Als je een van de afstanden van de Leiden Marathon loopt, deel dan je ervaringen via deze link voor in de volgende nieuwsbrief :)!!

Greet 80 jaar!

Ondank de regen was er vanochtend een goede opkomst bij de duintraining.  Met een jarige in ons midden! Vrijwel niemand geloofde het, maar Greet is afgelopen zondag 80 jaar geworden!

Lees meer

Basiscursus

Kennen jullie nog mensen die interesse zouden kunnen hebben in de basiscursus? Duw ze onderstaande flyer in handen of verwijs ze naar de LGO-site!

Flyer Basiscursus 2021-online (1)