Trainingsrooster en -schema december 2021

Het trainingsrooster (wie geeft er wanneer training?) voor december 2021 vind je hier (opent in nieuw tabblad).

Het schema vind je hier (N.B. 2 pagina’s).

Update 18-12: M.i.v. zondag 19-12-2021 even geen trainingen ivm lockdown
Zie de nieuwsflits van zaterdagavond 18-12 voor de ‘Loopmaatje’ nummers. Bootcamp gaat online door, hieronder details en  aanmelden.

  1. De reguliere trainingen worden tot 14 januari niet meer gegeven. Voor iedere tempogroep gaan we de whatsapp-groepen weer gebruiken om zo onderling elkaar te kunnen opzoeken en in kleinere groepjes te lopen van max 2 personen. Een nieuwsflits met de telefoonnumers is verstuurd.
  2. De donderdagavond bootcamp wordt online gehouden. Je kunt je hiervoor op de gebruikelijke manier aanmelden via het e-mailadres bootcamp@loopgroepoegstgeest.nl of geef het door via de whatsapp groep ‘Bootcamp Loopgroep’ en je ontvangt de link.
  3. Bovenstaande geldt voor zolang als de lockdown duurt, momenteel geldt dat tot 14 januari.

 

Train ook mee met 10 voor 10!

Op zondag 5 december start het trainen 10 voor 10! Het idee een aantal jaar geleden ontstaan uit de groep zelf door enkele ervaren lopers, die op de woensdagen meelopen in de tempogroepen 40/45/50 en al regelmatig een 10 of een 21 hebben gelopen. Zij wilden zich eens gericht gaan voorbereiden op een ‘snelle’ 10 km. 10 voor 10 is ook voor lopers uit andere groepen interessant!

Lees meer

Vrijwilligers gezocht voor de Nieuwjaarsloop 9 januari 2022

Zondag 9 januari 2022 organiseren wij als Loopgroep Oegstgeest samen met Leiden Atletiek en Currimus de Nieuwjaarsloop. De Nieuwjaarsloop is een van de lopen van het Zorg en Zekerheid Circuit. We hebben weer veel vrijwilligers nodig om dit te kunnen organiseren en hopen dat zo veel mogelijk leden van onze loopgroep zich opgeven.

Ook als je de Nieuwjaarsloop zelf meeloopt, kunnen we je hulp goed gebruiken voor opruimen na de wedstrijd. Het is een hele mooie ervaring ook voor onze nieuwe leden en deelnemers van de basiscursus, om te komen helpen en zo de Nieuwjaarsloop voor de eerste keer mee te maken.

Wij zijn met  de voorbereiding begonnen. Wij hebben dringend behoefte aan verkeersregelaars, hulp bij de uitgifte van startnummers / tassengarderobe en voor het opruimen van het parcours bij de atletiekbaan na afloop van de wedstrijd.

Hierbij rekenen we weer op jullie hulp!

Voor de verkeersregelaars is het nodig om via een korte E-learning het diploma voor Verkeersregelaar te halen. Deze is 1 jaar geldig. Nadat je je bij ons hebt opgegeven, ontvang je verdere informatie hoe je dit kan behalen.

Meld je aan: nieuwjaarsloop@loopgroepoegstgeest.nl

We houden natuurlijk de corona maatregelen van de regering in de gaten en zullen jullie zo snel mogelijk informeren als de plannen wijzigen!

Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaalde plek als verkeersregelaar, laat het ons weten.

Met sportieve groeten,

Dina, Ad en Peter

En? Hoe was de Leiden Marathon?

Uw redactie vroeg verschillende lopers om een aantal vragen te beantwoorden over hun ervaringen tijdens het marathonweekend in Leiden. Martijn, Aldrik, Hannah, Monica, Jaap A, Shuk-hing en Petra B lieten enthousiast van zich horen! Hieronder hun ervaringen, alsook een aantal foto’s van leden die zich langs de gezelligheid richting de meet spoedden. Lees meer