Hoe loopt het? – november 2017

De maand oktober lijkt wel voorbij gevlogen. De herfst heeft zijn intrede gedaan met regen en lekker veel wind. Dat heeft 31 (!) beginners niet tegengehouden om met de basiscursus te starten. Welkom allemaal en een hele mooie start bij onze club! Peter Veldhuijsen van Runnersworld Leiden heeft voor alle beginners een veiligheidshesje gesponsord. Aangevuld met ons armlampje kan de groep beginners veilig in het donker over straat. Naast 2 trainers zullen in de maand november ook bestuursleden meelopen met de beginnersgroep als wegkapitein ter ondersteuning van de trainers.

(de heren hadden zeker hoogtevrees, red.)

Is het iemand opgevallen dat De Loopgroep Oegstgeest sinds afgelopen maand nog beter te vinden is? Kijk maar eens op het blauw witte ANWB aanwijzerbord op de hoek bij De Voscuyl waarop de naam van onze club prijkt. Met de nodige creativiteit en gevaar voor eigen leven hebben we onze club zichtbaarder gemaakt.

Tijdens de ledenvergadering is de begroting voor 2018 vastgesteld. Het voorstel voor de aanwas van nieuwe leden leverde een goede discussie op. Conclusie was dat de richting van het voorstel verder wordt uitgewerkt, waarbij ook wordt gekeken naar de leeftijdsopbouw van de leden, de jaarlijkse groei die voorzien wordt en de wijze hoe de verschillende media worden ingezet. Tijdens de volgende ALV in 2018 zal een definitiever wervingsplan worden gepresenteerd. Belangrijk is en blijft dat we staan voor goede trainingen door goedgeschoolde trainers, een gezellige club willen zijn en met elkaar leuke bijeenkomsten hebben.

Hermien heeft besloten om te stoppen met de ledenadministratie na vele jaren voor ons daarvoor achter de schermen veel werk te hebben verzet. Katja heeft aangegeven haar taak over te nemen. Willem Bast is al jaren de stille kracht achter de nieuwsbrieven en flitsen. Door blessures kan hij geruime tijd al niet meer lopen. Willem gaat in maart 2018 stoppen en dus zoeken we een opvolger. Frans Evenblij kan je de nodige informatie geven om te horen over welke kennis je bij voorkeur moet beschikken. Wij zijn Hermien en Willem heel dankbaar voor het vele werk dat zij voor de club hebben verzet.

De koffie op zondagen in november wordt jullie aangeboden door het bestuur. Greet mag niet meer lopen en biedt graag deze service aan ons. Dat doet zij vrijwillig, dus het kan zijn dat zij er soms niet is. Wij vinden het geweldig dat Greet op deze manier bijdraagt aan het sociale contact binnen onze club. Aanstaande zondag lopen we in de duinen onze maandelijkse duintraining en is er koffie na afloop op locatie.

Rest mij ons allemaal veilige kilometers toe te wensen voor de komende maand!

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.