Basiscursus hardlopen 2017/2018 van start!

Woensdag 24 oktober was het zo ver: de Basiscursus hardlopen ging van start. Een grote groep van 31 (!) enthousiaste cursisten zijn begonnen met hardlopen. Met als gezamenlijk einddoel het starten van de 5 kilometer bij de PaasHaaswijkloop 2018.

Voor veel deelnemers is het de eerste kennismaking met de loopsport. Maar ook zijn er deelnemers die het hardlopen na lange tijd weer willen oppakken. Aan de inzet en enthousiasme zal het niet liggen. De sfeer is nu al super! Alle cursisten zijn door Peter Veldhuijsen voorzien van een reflectie hesje en samen met het bekende armlampje zullen zij de komende maanden de straten van Oegstgeest opsieren. We wensen alle deelnemers en de trainers veel succes en plezier. Het mooie leuke sportieve weken worden!

basiscursus2017