Geuzenloop 17 maart 2018: meedoen of verkeersregelaar?

De Leidsche Universitare Hardloop Vereniging Currimus organiseert op 17 maart 2018 weer de Geuzenloop Estafette. Een aantal leden van Loopgroep Oegstgeest helpt mee als verkeersregelaar en we zoeken er nog een paar. Wil je helpen, meld je dan bij André: andrevandertol@gmail.com. En je kan natuurlijk een team vormen en deelnemen:

De Geuzenloop in actie voor Unicef!

Zaterdag 17 maart 2018 is het weer zover: LUHV Currimus organiseert de 10e editie van de Geuzenloop, dé estafetteloop van Leiden! De wedstrijd heeft zijn start en finish op de baan van Leiden Atletiek en bestaat uit vier etappes van 3, 5 en 8 km. Met een team van vier personen kan je al een geweldige middag  hebben en samen een mooie prestatie neer zetten.

Daarnaast is de Geuzenloop dit jaar de samenwerking aangegaan met Unicef Nederland, dus dat is een extra goede reden om je aan te melden. Ren jij mee voor een wereldwijde zorgeloze jeugd?

Schijf je nu in via www.geuzenloop.nl en start een eigen sponsorpagina op www.helpmee.unicef.nl.

Zet je hardlooptalent in en ren mee met de Geuzenloop in actie voor Unicef!

geuzenloop