Trailweekend in Schoorl!

Net als vorig jaar zijn wij bezig met het organiseren van een trailweekend. Dit keer in het prachtige Noord-Hollandse Schoorl. Het weekend zal plaatsvinden van 21-23 september 2018. Wij zouden het leuk vinden als je meegaat!

loogroep trail

Wat gaan we doen?
Er is keuze aan te komen op vrijdagavond of zaterdagochtend. De bar in het hotel is open van 17.00-01.00 uur, dus de vrijdagavond kan nog wel eens heel gezellig worden… Mocht je op zaterdag willen aankomen, dan kan dat, maar wel op tijd. We gaan op zaterdag namelijk eerst lekker lopen. Er zijn 3 trailroutes van 10, 17 en 35 km door de prachtige bossen en duinen van Schoorl. Voor degene die niet willen trailen, is lopen door de prachtige omgeving uiteraard ook een mogelijkheid. In de middag zal een aantal activiteiten georganiseerd worden. Op zondag hebben wij nog een korte trail van ongeveer 8 km uitgezet, om vervolgens met zijn allen af te sluiten met een kop koffie.

De kosten
We hebben op het moment 13 kamers gereserveerd in Hotel “Jan van Scorel” te Schoorl, wat betekent dat er 26 mensen mee kunnen. De kamers zijn voorzien van 2 éénpersoonsbedden, dus we hoeven niet tegen elkaar aan te kruipen.

De kosten voor de overnachting bedragen ongeveer 160 Euro voor 2 nachten per persoon. Dit is inclusief ontbijt op zaterdag en zondag en lunch op zaterdag. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid op zaterdag te komen en één nachtje te blijven slapen. De kosten bedragen dan ongeveer 120 Euro (overnachting met ontbijt en lunch op zaterdag). Buiten deze kosten zullen er nog extra kosten bijkomen voor het eten op zaterdagavond en evt. koffie op zondag.

Belangrijk!
Dit weekend valt niet onder verantwoordelijkheid van de Loopgroep Oegstgeest. Deelname is dan ook geheel op eigen risico.

Lijkt het je leuk om mee te gaan?
Opgeven kan alléén per email voor 1 mei 2018 bij Hester de Boer: deboerhes@gmail.com o.v.v. je naam, emailadres, mobiel telefoonnummer en het aantal nachten dat je wilt verblijven.patricia hester trail

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt…. Maar mocht er grotere belangstelling zijn dan 26 personen, dan kunnen we kijken of we kamers bij kunnen reserveren.

Groetjes van het organisatieteam,
Edwin Zoetemeijer
Patricia Torrance
Hester de Boer