Klinkenbergerplas feestelijk geopend

Het is een vast ingrediënt van veel rondjes door en rond Oegstgeest: De Klink. Na twee jaar van renovatie is de Klink (tegenwoordig eigendom van de gemeente Oegstgeest!) op 22 maart heropend. Daarbij een glansrol voor de Loopgroep die met een mooie delegatie de 2,27 kilometer aflegden. Waarvan akte.

Het pad rond de grote plas is vernieuwd en er ligt precies elke 100 m. een grote kei langs het pad zodat je mooi intervallen kan afmeten. Klik hier voor het rondje om beide plassen van 2,82 km. Met dat grote rondje maak je meteen wat hoogtemeters. Nog meer hoogtemeters? Pak de trap of de helling naar het uitzichtpunt aan de achterzijde van de plas. Alle informatie van de gemeente over de Klinkenbergerplas vind je hier.

1 antwoord
  1. liesbeth
    liesbeth zegt:

    Vandaag deze ronde gelopen met mooie heuveltrainingsmogelijkheden in het noordelijke deel. heel veel Smienten! In de aangrenzende hennepoelpolder, slobeenden, berg eenden, wintertalingen en grutto’s en kluten!dus geen snelheidstraining!

Reacties zijn gesloten.