Help mee bij het leden werven!

Vind je het leuk om mee te denken over de opzet hiervan (tekst, beelden, media, styling etc) bijvoorbeeld in de vorm van advertenties, posters, testimonials in de krant en op onze website, laat het dan weten! 

Tijdens de ALV zijn de leden akkoord gegaan met de opzet van een communicatieplan en -campagne voor het vergroten van de naamsbekendheid van de Loopgroep Oegstgeest. Enerzijds willen we meer ervaren lopers werven op 3 momenten in het jaar en anderzijds doorgaan met één jaarlijkse campagne voor het werven van nieuwe leden voor de basiscursus. De basis hiervoor ligt in de presentatie van Marcel van oktober 2017 en de notitie Loopgroep in Beweging van mei 2018.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan even contact op met Juliette van der Velde of spreek een van de bestuursleden aan tijdens of na de training. We zijn op zoek naar 3 à 4 mensen, zodat we de werklast onderling binnen de perken kunnen houden.

Bedank!
Arnoud