Alle Batterijen Verzamelen!!

Woensdag 5 september zal Maurice met nieuwe batterijen en gereedschap vanaf ongeveer 19.30 uur op de club zijn om batterijen te wisselen. De dagen worden weer korter en dat vraagt om actieve verlichting. Als bestuur vinden we het heel belangrijk dat iedereen goed zichtbaar op woensdagavonden door Oegstgeest loopt.

Reflectiehesjes zijn altijd verplicht (een geel, groen of oranjeshirt telt niet ;-)), armlampjes zijn gewenst. Vergeet je je hesje een keer mee te nemen, dan leen je er een van de club. Geen punt. Net als vorig jaar willen wij de batterijen van jullie armlampjes vervangen als deze zwakker zijn geworden. Dan blijven we veilig lopen en goed zichtbaar als groep.

Heb je je batterijen zelf nog niet vervangen, dan doen wij dat graag voor je. En wij zorgen ervoor dat ze netjes afgevoerd worden. Maak gebruik van deze service en loop verlicht.

Namens het bestuur,

Arnoud