Help mee op 6 januari bij onze Nieuwjaarsloop

Heb je begin dit jaar ook zo genoten van deze loop? Was je loper of een van de enthousiaste vrijwilligers? Lopen, of zien lopen, het geeft ons allemaal plezier. De eerste zondag in het nieuwe jaar heb je weer de kans om van dit fraaie evenement te genieten; als loper aan de voorkant, of als vrijwilliger aan de achterkant. Een hele mooie ervaring, vooral voor onze nieuwe leden die dit hopelijk voor de eerste keer gaan meemaken.

Piet en Jaap zijn met Leiden Atletiek al aan de voorbereiding begonnen. Ons aandeel wordt het coördineren en organiseren van de vrijwilligers. Denk hierbij aan de rol als parcourswacht/verkeersregelaar, inschrijving, tassengarderobe en aan het inrichten (ook op zat. 5 jan.) en opruimen van het parcours vlak bij de atletiekbaan. Hierbij rekenen we weer op jullie hulp!

Binnenkort wordt er een e-mail met meer informatie gestuurd naar die leden die op onze vrijwilligers mailinglijst staan. Sta je daar niet op, maar wil graag meehelpen: stuur dan een e-mail aan:

nieuwjaarsloop@loopgroepoegstgeest.nl

Je kunt je uiteraard ook tijdens een training aanmelden bij Jaap of Piet.

Voor nieuwe en aspirant-leden

Het Zorg en Zekerheid Circuit is een serie van 8 prestatielopen in het winterseizoen november-april in de regio. De afstanden zijn meestal 5, 10 of 15 km en voor kinderen de “GeZZinsloop”. In een paar gevallen is de langste afstand 10 mijl of halve marathon. De organisatie leunt volledig op vrijwilligers: een vast team van wedstrijdleiders en tijdwaarnemers dat er altijd bij is en per evenement tientallen vrijwilligers van de organiserende vereniging. De Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop is de 4e in de serie en wordt georganiseerd door Loopgroep Oegstgeest en Leiden Atletiek.

Zit je nog op de basiscursus of ben je om een andere reden nog niet toe aan zelf deelnemen? Meehelpen is een mooie kans om vast de kat uit de boom te kijken.

Om vast in de stemming te komen hieronder wat filmpjes van vorige edities van de Nieuwjaarsloop:

2018

2015

2014

2013