Great Breweries 2019

Runnersworld Leiden organiseert i.s.m. Leiden Road Runners Club een eendaags hardloopevenement op zondag 12 mei 2019. Samen met onze klanten en leden van de LRRC reizen we per touringcar af naar Puurs (België) om mee te doen aan de 4e editie van de Great Breweries 25KM.

Voorwaarde is dat je de 25KM volbrengt in 2 uur 45 minuten. Na afloop is er een bijzonder gezellige afterparty i.s.m. de sponsors van het evenement. Het parcours gaat door de brouwerijen van Duvel (start), Palm en Karmeliet. Het is een vlak parcours, maar soms off road. De inschrijving gaat open op 19 december (zelf doen). Je deelname dien je bij ons via info@runnersworldleiden.nl aan te melden vanwege de busreis (kosten worden naderhand bekend gemaakt).

Sfeerimpressie? Kijk het filmpje en je bent verkocht. Wees er snel bij!