Hoe loopt het? – maart 2019

Waar wij vorig jaar nog met dikke kleding aan liepen, is het de afgelopen weken lekker voorjaarsweer geweest. Een feest voor ons als lopers. We gaan altijd door, natuurlijk! Door weer en wind, maar met een zonnetje en blauwe lucht gaat het lopen toch echt lekkerder en is het veel gezelliger. De laatste week van februari was de kers op de taart. Velen die op vakantie zijn missen Oegstgeest in voorjaarssferen. Gelukkig is het nog steeds winter en kunnen we straks voor de tweede keer genieten van het voorjaar :).

Nog een paar weken en dan is het weer zover. De Paashaaswijkloop. Samen met de buurtvereniging organiseren wij deze recreatieve loop op Tweede Paasdag, 22 april. Martijn en Peter zijn namens onze club degenen die veel werk hiervoor verzetten in de organisatie en voorbereiding. Verderop in de nieuwsbrief word ook jij gevraagd of jij een handje bij kan steken. Misschien kun je verkeersregelaar zijn? Of kun je hand- en spandiensten verleden bij de opbouw of het afbreken van het parcours of het start/finish gebied. Gewoon doen zou ik zeggen. Peter en Martijn spreken je er vast over aan. Je kunt natuurlijk ook proberen ze  voor te zijn en op hen af te stappen. Meer info hier.

Voor de mensen van de basiscursus is de Paashaaswijkloop het doel waar zij naartoe trainen deze periode. Hun eerste 5 kilometer in wedstrijdverband. Natuurlijk moedigen wij hen aan. Laten we duimen voor een mooie Tweede Paasdag!

Deze maand gaat het initiatief van Edwin verder voor leden die wat langzamer, maar wel wat verder willen lopen. De eerste keer was afgelopen zondag en elke twee weken wordt dit herhaald. Na 4 keer wordt gekeken of er voldoende animo voor is en wat de deelnemers van dit initiatief vinden. Wil je eens meelopen? Meld je dan bij Edwin.

Komende zondag is de maandelijkse duintraining. Het beloofd een lekkere zuurstofrijke dag te worden, dus geen reden om niet naar Katwijk te komen. Koffie van de club na afloop!

Tot zondag allemaal,
Arnoud Nierop
voorzitter