Martijn loopt voor Ronald McDonaldhuis

Zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 doe ik (Martijn Meulenbroek :)) met het team de Hoeverunners mee aan de HomeRun: een sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds. We lopen in estafettevorm 240 kilometer in 24 uur. Dwars door Nederland. Dag en nacht. Om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen.

De Ronald McDonaldhuizen zijn natuurlijk vooral bekend van de mogelijkheid voor familie om te overnachten als een kind ziek is en in het ziekenhuis ligt. Maar ze hebben ook vakantiehuizen, waar gezinnen met kinderen die intensieve zorg nodig hebben een fijne plek hebben om vakantie te vieren in volledig aangepaste appartementen.

Deze Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen krijgen geen subsidie en zijn geheel afhankelijk zijn van donateurs en sponsoren De Huizen en vakantiehuizen draaien bijna volledig op de inzet van vrijwilligers. Maar een overnachting in een Huis of vakantiehuis kost nu eenmaal geld. Door mee te doen aan HomeRun, willen wij een flink aantal overnachtingen bij elkaar lopen.

De captain van ons team heeft zelf twee kinderen met een meervoudige handicap en hij en zijn gezin brengen met enige regelmaat hun vakantie door in de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. (https://www.kinderfonds.nl/hoeve/) Dit vakantiehuis bestaat dit jaar 10 jaar, voor ons een extra reden om juist dit vakantiehuis als speciaal goed doel aan te wijzen.

Nou zijn jullie natuurlijk bang dat ik jullie vraag om ook mee te lopen. Dat zou leuk zijn, maar het kan ook gemakkelijker. Ik wil vooral vragen of je mijn deelname aan HomeRun 2019 zou willen sponsoren. De Ronald McDonald Hoeve is met elke bijdrage geholpen. Dan zorgen we er samen voor dat gezinnen een onbezorgde vakantie kunnen hebben.

Sponsoren kan via deze link: https://www.home-run.nl/doneer/homerunner/4209 of via de QR code:

Alvast enorm bedankt!

Martijn Meulenbroek

p.s. Aanmoedigen kan natuurlijk ook, de laatste etappe van Amsterdam naar Den Haag komt op zondag ook door Oegstgeest!