Bianca derde bij Trail d’Orval

Bianca liep in de Belgische Ardennen 53 kilometer met ruim 2600 meter hoogtemeters en kwam na 6:30:56 als derde binnen. Een fenomenale prestatie!

De hitte was misschien wel een even grote tegenstander als de afstand en de hoogte. In ongeveer 25 graden zou je liever hooguit een kort rondje doen. Het evenement was desalniettemin geweldig. De sfeer die de medelopers creëerde was geweldig en er was onderweg ook genoeg te genieten. Vooral de bossen en het uitzicht waren geweldig.

Na de finish en de huldiging werd Bianca op de camping herkend door andere lopers als zijnde “de vrouw die derde was geworden” en hoe kan het ook anders dan dat ze gezamenlijk een Orval-biertje namen op die prestatie.

Gefeliciteerd namens al je clubgenoten!

6 antwoorden
  1. Frans van den Berg
    Frans van den Berg zegt:

    Geweldige prestatie! Trouwens, bij de mannen werd de langste afstand gewonnen door mijn schoonzoon, Jan van den Bossche!

Reacties zijn gesloten.