Basiscursus 2019/2020, zeg het voort!

Na het succes van afgelopen jaren gaan we ook dit jaar weer een basiscursus verzorgen voor beginners en herintreders.

Trainers Annemarieke, Geert, Els, Josée en Thomas gaan de trainingen begeleiden, startend op woensdag 6 november. Ken je nog mensen die willen gaan hardlopen? Of heel lang geblesseerd zijn geweest en van nul af aan weer moeten opstarten? Vertel het dan voort! Doel is om in 22 weken van 0 naar 5 km achter elkaar te kunnen hardlopen. Dus deel jouw enthousiasme voor het hardlopen en laat geïnteresseerden kennismaken met onze gezellige loopgroep. Aanmelden kan via e-mail basiscursus@loopgroepoegstgeest.nl.

Afgelopen 2 jaar hadden we een aanmeldingsstop dus laat geïnteresseerden zich zo snel mogelijk aanmelden! Voor hen geven we op woensdag 9 oktober om 20:15 de informatie avond. Heb je nog vragen dan kun je uiteraard bij één van de trainers terecht. Wij kijken uit naar weer een mooie basiscursus!

Alle details over de basicursus vind je op deze website altijd via:
Hoofdmenu > Trainingen > Basiscursus

basiscursus 2017