Verslag en foto’s trailweekend

Vrijdag 27 september was het zover. Op weg naar Berg en Dal bij Nijmegen voor het trailweekend! De organisatoren Hester, Rob en Edwin hadden als locatie Huis Everbosch uitgezocht, een mooie locatie direct bij het bos.

Peter deelt zijn ervaringen.

Rond half acht kwam ik aan in de auto bij Sonja en samen ook met Elselijn, Silvie en Marie Louise, mijn loopmaatjes, mooi op tijd voor een heerlijk pastamaal dat door Jolanda was bereid. Een slaapplek was snel uitgezocht: ik had een twee persoonskamer met Edwin. De meesten sliepen in een vierpersoonskamer. ’s Avonds was het erg gezellig en speelden we allerlei spelletjes.

Na voor sommigen een onrustige nacht (wat lawaai van de buren) stond rond half negen het ontbijt klaar. Overdadig en voldoende om goed gevoed op pad te gaan. Een lekkend plafond mocht de pret niet drukken, gewoon de tafels opschuiven en een emmer eronder.

En toen was het zover: een groep voor de 11 km, een groep voor de 17 km en 3 stoere mannen (Rob, Arnoud en Ronald) die 33 km gingen lopen. En het was geweldig: mooie natuur, steile heuvels, een beetje modder, prachtig weer. Na ruim twee en een half uur kwam onze groep weer aan in Everbosch. Moe maar trots.

’s Middags gingen we met een hele groep naar een escape room en een aantal ging een stadswandeling maken. Rond 18.00 uur waren we weer terug om te borrelen en een heerlijke barbecue te verorberen. ’s Avonds weer spelletjes en eindelijk weer eens klaverjassen met Edwin als perfect maatje.

Voorzitter in optima forma

Zondag stond het ontbijt al weer klaar rond half negen waarna we ons verdeelden in drie groepen: de mountainbikers, trailers en wandelaars. Gelukkig stopte het op tijd met regenen en hadden we allemaal een prima ochtend. De wandelaars waren iets eerder terug en konden daardoor de lunch  verzorgen voor de rest.

Alles was echt super georganiseerd en enorm gezellig. Iedereen voerde zelfs op zijn tijd huiselijke klusjes uit, zodat we het pand netjes konden achterlaten.

Hester, Rob en Edwin bedankt voor de organisatie en iedereen dank voor de gezellige dagen. Enne, wat een leuke loopgroep hebben we toch!!!

Peter Elsakkers

 

3 antwoorden
  1. Dave Roelen
    Dave Roelen zegt:

    Zeker leuk verslag en speciaal respect hoor voor de 3 33 km lopers (met vast aardig wat hoogtemeters)

Reacties zijn gesloten.