Verslag Twiskemolenloop

Op zondag 6 oktober is het dan eindelijk zover: we gaan met een groep de halve marthon lopen in Landsmeer. De afgelopen drie maanden hebben we hard getraind met als doel de halve marathon, voor sommigen de eerste of tweede keer, binnen de 1:50 uit te lopen.

Ondanks de regen, kou en wind verschijnt iedereen aan de start: natuurlijk voorman Roel, Eric, Ronald, Robert, Shaogan, Marie-Louise, Sylvie, Elselijn en bevriende hazen Dennis en Melvin. Peter loopt de 10 km (in een mooie 51 minuten) en verzorgt de morele support.

Groepsfoto Twiskemolenloop 2019

Zenuwachtig staan we aan de start en na het startschot en een rondje op de atletiekbaan van AC Waterland rennen we de Twiskepolder in. Al snel passeren we de Twiskemolen met in haar wieken spandoeken om ons aan te moedigen. Al slingerend door de prachtige polder vormen we een hechte groep; met Sylvie, Marie-Louise en Elselijn in het midden en de mannen eromheen om ons uit de wind te houden. Door de goede voorbereiding (een beetje van onzelf en natuurlijk Roel’s strakke trainingsschema) vliegen de kilometers vrij gemakkelijk voorbij.

Bij 15km laat Sylvie zien wat ze kan, met twee hazen sterk zet zij de versnelling in. Ook Marie-Louise, Elselijn en Shaogang hebben in het laatste kilometers nog pit in de benen en weten de laatste kilometers te versnellen.

In prachtige tijden komt bijna iedereen (ruim) vóór de 1:50 binnen. De dames weten zelfs plek 2,3 én 4 te bemachtigen. Dit natuurlijk mede door de geweldige hazen en trainers.

En nu we weten wat we waard zijn, gaan we dit volgend jaar misschien wel proberen te verbeteren?!

Elselijn & Marie-Louise

Robert Voskuil 01:46:26
Eric Groen 01:47:29
Sylvie Noordermeer 01:47:30
Marie-Louise Greve 01:48:14
Roel Hendriksen 01:48:14
Elselijn Mulder 01:48:23
Shaogang Cheng 01:49:41
Ronald Kraaijenvanger 01:50:16
2 antwoorden

Reacties zijn gesloten.