Nieuws van sponsor Runnersworld: test schoenen van Hoka One One

Loopgroep Oegstgeest TEST EVENT met Hoka One One op vrijdag(avond) 15 november a.s. op de atletiekbaan in de Leidse Hout!

Hoka One One komt naar Runnersworld Leiden! Het populaire hardloopmerk met de “dikke zolen” is zowel de hele dag aanwezig in de winkel als s’avonds op de atletiekbaan in de Leidse Hout tijdens de reguliere training van Roel. Er is dan gelegenheid om Hoka One One te testen. Jerry Kenbeek (Tech Rep van Hoka One One Benelux) is de hele dag en avond aanwezig voor advies, vragen en alle ins en outs.

Vanaf 10 uur tot 17 uur in de winkel en vanaf 19 uur tot 21 uur op de atletiekbaan in de Leidse Hout bij Leiden Atletiek.

Ken je de Carbon X van Hoka One One al? De Carbon X is een geduchte rivaal. Deze high-performance schoen is ontworpen met de meest innovatieve technologieën, en kenmerkt zich door een plaat van koolstofvezels die je naar voren stuwt en je afzet versnelt. Dit is één van de modellen die je op deze speciale Hoka dag kunt testen.

Behalve de Carbon X neemt Jerry ook de volgende modellen mee;
Clifton 6
Arahi 3
Bondi 6
Rincon

Kom jij ook langs om Hoka One One te testen? Op de baan of in de Leidse Hout…je zegt het maar. Jerry neemt leuke goodies mee dus alle reden om je aan te melden voor dit test event of kom gezellig langs…meld je aan via info@runnersworldleiden.nl