Computercare Leiden

Bericht van sponsor ComputerCare

Jaaaa, heerlijk hardlopen!

Maar wat als je computer niet meer zo hard wil lopen?

Weer lekker fris, fruitig en vol energie het nieuwe jaar beginnen, maar heb je een computer die niet vooruit te branden is? Het apparaat opstarten duurt al minutenlang en iedere handeling die je daarna wilt doen neemt ook een eeuwigheid in beslag? Herken je die frustratie?

Daar is gelukkig iets aan te doen! Vaak zit in deze computers nog een harde schijf. Door deze te vervangen door een Solid State Drive, ook wel bekend als “SSD”, wordt je computer tot wel 10x zo snel. Dit kan voor alle merken worden uitgevoerd: Apple iMac, MacBook, HP, Asus Dell, Lenovo, etc.

 

ComputerCare is de specialist voor de reparatie en onderhoud van smartphones, tablets en computers. Hier ben je dus ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld het upgraden van jouw computer met een solid state drive

Bij ComputerCare repareren wij jouw smartphone, tablet en computer met de hoogst mogelijke service en dienstverlening. De meeste telefoonreparaties zijn klaar terwijl je wacht.

Voor tablets of computers heb je iets meer geduld nodig, deze zijn binnen enkele dagen weer gerepareerd. Kom langs aan de Telderskade 2H in Leiden (altijd een parkeerplaats voor de deur) of maak een afspraak via:

telefoon: 071-2032440

mail: leiden@computercareservice.nl
website: http://bit.ly/afspraak_CC

Als sponsor van Loopgroep Oegstgeest geeft ComputerCare bij iedere reparatie een korting van € 7,50 op de totale reparatieprijs.