Hoe loopt het? – januari 2020

Namens het bestuur wil ik jullie een heel mooi, gezond en liefdevol 2020 toewensen! Daarbij hopen wij dat iedereen dit jaar fit en vrij van blessures blijft. Luister goed naar je lichaam en gebruik de trainers als coach voor een passend trainingsprogramma als je aan het trainen bent voor een specifieke loop of als je een dreigende blessure hebt. Zo wordt 2020 ook weer een mooi loopjaar!

En 2020 begint al goed, want op 5 januari 2020 staat de Runnersworld Nieuwjaarsloop op de agenda. Dina, Ad en Peter hebben van jullie veel respons gekregen om te helpen als vrijwilliger. Geweldig dat we dit als club doen, om andere clubleden en andere hardlopers in staat te stellen om lekker te kunnen lopen.

Dit jaar bestaan we 20 jaar! En hier gaan we natuurlijk bij stil staan. Katja, Geert en Chris zijn druk bezig om een aantal activiteiten te organiseren om dit jaar feestelijk ons 4e lustrum te vieren. Het bestuur mocht al wat plannetjes zien. Het belooft wat moois te worden.

Met Pecos zetten we de goede samenwerking voort. In de zomer zal Pecos de kleedkamers gaan verbouwen. Daarbij kunnen zij ook onze inzet gebruiken. Veel werk zal door professionals gedaan worden, maar slopen, opruimen en schoonmaken kan ook door leden van Pecos en de Loopgroep gedaan worden. Ik zal hier binnenkort nog op terugkomen met een specifieke oproep.

Als je iemand kent die goed kan tegelen of leidingen kan leggen (water en elektriciteit) laat het dan even weten. Pecos gaat deze periode op zoek naar een aantal aannemers hiervoor.

We sluiten het jaar 2019 goed af, zowel financieel als qua aantal leden. De Loopgroep groeit gestaag, net zoals de betrokkenheid bij de club. Ook tijdens het lopen bij de basiscursisten voel ik de positieve energie die met elkaar lopen bij ons geeft. Dat maakt dat we een gezellige club zijn en dat ook volgend jaar zullen blijven.

Rest mij jullie van harte uit te nodigen voor de nieuwjaarsborrel op 8 januari na de training. De Barcommissie gaat er weer een mooi moment van maken voor ons. Dan heffen wij met elkaar het glas op een schitterend 2020!

Met hartelijke groet,
Arnoud
voorzitter