Z&Z Runnersworld Nieuwjaarsloop 2020 een groot succes!

Hulde aan de lopers en dank aan alle vrijwilligers die vandaag hebben bijgedragen aan een succesvolle editie van de Z&Z Runnersworld Nieuwjaarsloop. Bij de 25 jarige jubileum editie van de Runnersworld Nieuwjaarsloop verschenen weer heel veel mensen aan de start. De G-loop, de kinderloop, de 5 kilometer en vooral de 10/15 kilometer hadden een mooi deelnemersveld.

Als Loopgroep Oegstgeest helpen wij jaarlijks mee met de organisatie van deze eerste loop van het nieuwe jaar. Dit jaar hebben Dina, Peter en Ad voor ons het voortouw genomen bij ons deel van de organisatie. Vele handen maken licht werk en dat was ook goed te merken aan alle Loopgroepers die geholpen hebben met de opbouw, het inschrijven, bemannen van de tenten, als verkeersregelaar zorgden voor veilige oversteekplaatsen en het wijzen van de weg en tot slot het afbouwen van alles wat de dag ervoor was opgebouwd.

Langs het parcours en op het terrein van Leiden Atletiek zag het blauw van de Loopgroepjasjes en -mutsen. Een heel mooi gezicht! Zeker ook met de nieuwe vlaggen die mooi wapperden op de lichte windvlagen. We vallen op als Loopgroep en onze inzet wordt door de organisatie van Z&Z en Leiden Atletiek (maar vooral ook door de ongeveer 1.300 deelnemers!!) heel erg gewaardeerd.

Heel veel dank voor al jullie hulp! Zonder jullie inzet was het zeker niet zo’n succes geworden.

We kunnen met zijn allen terugkijken op een geslaagd evenement. Woensdag heffen wij het glas op het nieuwe loopjaar en wensen wij elkaar het beste toe. We zijn vandaag alvast goed begonnen.

Hartelijke groet,
Arnoud