Samen trainen voor de halve marathon in mei?

Ook dit jaar willen we ons weer met een gezamenlijk programma voorbereiden op de halve marathon van Leiden op zondag 10 mei 2020.

We richten ons vooral op lopers die voor het eerst een halve marathon willen uitlopen of de afstand al vaker hebben gelopen maar net even wat sneller wil lopen dan de vorige keer. Het kan ook zijn dat je de afstand gewoon lekker wil uitlopen en het gezellig vindt om trainingen en ervaringen te delen met andere lopers.

We willen zondag 9 februari al van start met een schema dat uitgaat van 3 trainingen per week. Deels zullen we met de reguliere trainingen meetrainen, vooral op woensdag, maar deels zullen we als groep apart trainen.

Uitgangspunt is dus dat je tijd en zin hebt om 3 per week te lopen. We gaan er van uit dat je nu al wel 10-12 km als duurloop in de benen hebt en in staat bent 10 kilometer binnen de 65 minuten te lopen.

Lijkt het je leuk om mee te lopen? Of durf je de uitdaging aan? Meld je dan aan via het mailadres halvevanleiden@loopgroepoegstgeest.nl.

Bij je aanmelding graag het volgende vermelden:

  • Je naam
  • Mobiele nummer (we willen een app-groep aanmaken)
  • Of je al vaker een halve marathon hebt gelopen?
  • Heb je al een doel voor ogen (bijvoorbeeld eerste keer een halve marathon, gewoon lekker uitlopen of een snelle(re) tijd)
  • Hoe vaak en met welke groep loop je nu meestal mee
  • Zijn er nog blessures waar we rekening mee moeten houden?

Inschrijven voor Leiden moet je nog wel even zelf doen, voor zover je dat nog niet gedaan hebt! Dat kan via https://marathon.nl/21-van-zorg-en-zekerheid/

Doe dat zo snel mogelijk, als je je voor 1 februari inschrijft krijg je namelijk nog een korting van 30% op het inschrijfgeld. (Bij inschrijven in februari of maart bedraagt de korting 20%.)