Train ook mee met de 10 voor 10!

Op woensdag 12 februari start het trainen 10 voor 10! Het idee is twee jaar geleden ontstaan uit de groep zelf door enkele ervaren lopers, die op de woensdagen meelopen in de tempogroepen 40/45/50 en al regelmatig een 10 of een 21 hebben gelopen. Zij wilden zich eens gericht gaan voorbereiden op een ‘snelle’ 10 km. Roel heeft dit keer gekozen voor de 10 km Z&Z Noordwijkerhout op 19 april a.s.

Hiervoor is een schema opgesteld: 10 weken specifiek trainen voor een 10 km. Daarom de naam 10 voor 10!

In het schema wordt uitgegaan van het volgen van de drie clubtrainingen in de week: woensdag, vrijdag op de baan en zondag. En voor wie wil: ook een vierde looptraining in de week.

Train je niet mee in genoemde tempogroepen, maar ben je wel een ervaren loper op de 10 en de 21, reageer dan ook! En dat geldt ook voor als je bijvoorbeeld nooit op de vrijdag kan, maar wel op een ander tijdstip wil lopen. Dan kijken we samen wat verstandig en haalbaar is.

Belangstelling? Meld je aan bij Roel: rbhendriksen@gmail.com. Geef dan gelijk je recent gelopen tijden door op de 10 en de 21 en…… natuurlijk jouw streeftijd voor 19 april!

Kom maar op!